Grilovačka jak má být

Cesta k přípravě tohoto nejlepšího hodobání totiž začíná už při výběru masa a také při výběru příloh. celý článek

Listové těsto – dají se sním dělat kouzla

Nasladko nebo naslano, tvarovat do jednotlivých malých tvarů či z něj udělat velké záviny nebo quiche? Práce s ním je rychlá, snadná a jako surovina může být vždy po ruce. celý článek

Víte, jak správně skladovat pečivo?

Pár  rad a doporučení, aby vám chleba, rohlík, bageta či koláč chutnaly i několik dní po nákupu. celý článek

BRAMBORY pro všední den i svátek + 10 receptů

Dají se z nich udělat bramborová kaše, škubánky, bramborák, švestkové knedlíky, salát, šišky nebo placky – jídla, která málokdo odmítne. celý článek

APETIT – další články

Rybízové mlsání

Býval skoro na každé zahradě. Je nenáročný, barevný a chutný. Rády jej z keříků ozobávají děti, i když některým někdy...

Listové těsto – dají se s ním dělat kouzla

Můžete ho použít na sladko nebo na slano, tvarovat do jednotlivých malých tvarů či z něj udělat velké záviny nebo...

PALAČINKY, kdo by odmítl!

  Palačinky už dávno nikdo nepovažuje za jen dětské jídlo. Je to vítaný dezert, nebo zpestření nabídky rychlé...

SUŠENÉ OVOCE – k mlsání i do pečiva

Kdo by mu odolal? Je trvanlivé, chutné, bohaté na  živiny. A na adventní stůl určitě patří. Na co však musíme při...
Záznamy: 1 - 4 ze 112
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>