PROČ MUŽI RÁDI GRILUJÍ?

Toť otázka, která zajímá nejednu  ženu. Každopádně si pánové vedou dobře.

Jeden z nich, odborník na slovo vzatý, šéfkuchař Dalibor Navrátil, nabízí inspiraci –  tři recepty na skvělé pochoutky.. celý článek

PAMPELIŠKA – med, víno a likér

Už je jich všude jak naseto. Někdo v nich vidí jen plevel, jiný zářivé posly jara, třetí lahodné pampeliškové dobroty...celý článek

VÍCEÚČELOVÍ POMOCNÍCI V KUCHYNI

Připraví vejce ke snídani, uvaří marmeládu, fritují maso, opečou zeleninu, vymačká ovoce na džus... celý článek 

NAKLÁDANÉ SÝRY – krok za krokem 

Hodí se pro nakládání skvěle, ne každý si na to ale troufá... celý článek 

APETIT – další články

Proč muži rádi griluji?

Inspiraci nejen mužům nabízí Dalibor Navrátil, šéfkuchař a nositel mimořádného francouzského rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos pro...

VELIKONOCE nasladko i naslano

Ve většině rodin se udržují tradiční zvyky – barvení vajec, ale i menu – nádivka, beránek, mazanec, pečeně, vajíčkový salát… Chutnají nám a už si...

PEČEME NA VELIKONOCE

Sladké pečení – vytváření koláčů, dortů nebo jiných sladkých pamlsků těší většinou jak kuchařku, tak i ty, kterým je určeno. Rodinu,...

Víceúčeloví pomocníci v kuchyni

Užitečných, praktických a naprosto nezbytných kuchyňských pomocníků, třesoucích se usnadnit nám život, se vyrábí desítky. Schválně, kolik jich máte...

Nakládané sýry – krok za krokem

Nakládat cokoliv k jídlu do oleje – to byl způsob, jak prodloužit trvanlivost potravin. Ovšem postupem času se z takové znouzectnosti stala...

PALAČINKY, kdo by odmítl!

Palačinky už dávno nikdo nepovažuje za jen dětské jídlo. Je to vítaný dezert, nebo zpestření nabídky rychlé domácí kuchyně. Aby byly tenké, jemné a...

Dáte si víno? A co k němu…?

Ať už je ve víně pravda nebo ne, jak praví latinské přísloví In vino veritas, tento nápoj se u nás stává rok od roku oblíbenějším. Za posledních...

Lehké vaření pro zimní večery

  LEHKÉ VAŘENÍ PRO ZIMNÍ VEČERY   Každý měsíc má svá kuchyňská specifika. V lednu i většina členů domácnosti víc hlídá váhu, aby se se...

Hřejivé nápoje odeženou stres

Nic nedokáže vylepšit sváteční víc než teplý nápoj. Víte, že např. skořice nebo čokoláda je bohatým zdrojem antioxidantů? Proto jsou tak dobrou...

Exotické ovoce zpestří sváteční stůl

Exotické plody vystavené na pultech supermarketů poutají svými nevšedními tvary i zbarvením naši pozornost. Málokdo  z nás však už ví, jak...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Tipy & Rady & Triky do kuchyně

05.01.2018 14:00

Pečeme chléb

Celý článek
17.07.2017 12:05

Připálené nádobí

Celý článek
17.07.2017 11:49

Jak uchovat rajčata

Celý článek
31.01.2017 17:07

Chřipku porazí vitamínová bomba

Celý článek
17.12.2016 22:10

Palačinky se nepřilepí

Celý článek
17.12.2016 22:08

Krásně sypká rýže

Celý článek
17.12.2016 22:07

Kakao do moučníků

Celý článek
30.05.2016 22:58

Jak na polévku

Celý článek
30.05.2016 22:56

3x o masu

Celý článek
12.03.2016 18:27

Čím nahradit vejce?

Celý článek
12.03.2016 18:23

Jogurtová omáčka místo šlehačky

Celý článek
04.03.2016 15:01

Krásně zelený hrášek

Celý článek
04.03.2016 14:59

Pečená jablka bez prasklin

Celý článek
29.04.2015 12:45

Krupicová kaše lahodnější

Celý článek
18.04.2015 12:30

Chilli – méně ostré

Celý článek
18.04.2015 12:28

Pudink bez škraloupu

Celý článek
18.04.2015 12:23

Polévka light

Celý článek
18.04.2015 12:20

Květák zůstane bílý

Celý článek
18.04.2015 12:18

Pečínka – jak uchovat šťavnatou

Celý článek
18.04.2015 12:14

Máslo – při pečení neprská

Celý článek
18.04.2015 12:11

Mozzarella – krájení

Celý článek
13.04.2015 13:39

Křen v mrazáku

Celý článek
13.04.2015 13:38

Hořčice – aby neztrácela sílu

Celý článek
13.04.2015 13:37

Cibule – jak zjemnit její chuť

Celý článek
13.04.2015 13:37

Domácí perník

Celý článek
13.04.2015 13:36

Čím zahustit polévku

Celý článek
13.04.2015 13:36

Co s tvrdým masem

Celý článek
1 | 2 >>