SOUTĚŽ

o dárkový poukaz na kurz vaření Sage Academy 

Někdo sbírá kuchařky, někdo kuchyňské elektrické pomocníky a někdo prostě jen rád jí. Vlastně, rádi jíme všichni, i když každý něco jiného. 

Dobře vařit, neztrácet zbytečně čas a poradit si s každým receptem, to je někdy oříšek. Vedle praktického vybavení k tomu potřebujete i praktické zkušenosti. Obojí může poskytnout Sage, která je evropskou značkou australské společnosti Breville, výrobce prémiových domácích spotřebičů.

Na český trh značka Sage postupně uvádí produkty zaměřené na přípravu kávy – espressa, mlýnky, pěniče, ke grilování – grily, smoking gun, k odšťavňování – odšťavňovače, smoothie nebo k přípravě potravin – roboty, mixéry, food procesory.

A vedle užitečných kuchyňských pomocníků rozšířila značka Sage svou působnost i na přitažlivé kurzy vaření Sage Academy.

Jste spíš na maso, a nejvíce si pochutnáte na šťavnatém steaku? Chutnají vám ryby, ale tak nějak si s nimi ve vlastní kuchyni nevíte až na výjimky rady? Anebo vás přitahuje asijská kuchyně?

Nic není nemožné. Účastníci Sage Academy kurzu se mohou stát opravdovými mistry v kuchyni. Šéfkuchař Dalibor Navrátil a baristka Petra Davies Veselá se o zkušenosti podělí se všemi, kteří se chtějí o vaření či přípravu kávy dozvědět co nejvíc. Zvládnou pak postupy a triky skutečných mistrů.

  • Na kurzu se naučíte vybrat vhodné a kvalitní maso, připravit a zpracovat jej, zvládnout proces správného grilování. K zahození nejsou ani tipy na vhodné přílohy, které prožitek ze steaku zintenzivní.

  • Ryba to není jenom smažený kapr s bramborovým salátem. Kurz se zaměřuje na tradiční i méně známé postupy úpravy ryb.

  • Stranou nezůstane ani česká kuchyně a její omáčky – svíčková, rajská, koprová, křenová a k tomu křehké a šťavnaté maso, houskové, či karlovarské knedlíky. Objevte, jak moderně uvařit českou klasiku.

  • Odborník na sushi Marek Hora učí jak připravovat rýži, jak ji ochutit a jak předejít jejímu znehodnocení. Připravovat se budou tradiční japonské rolky – hosomaki i netradiční a moderní rolky zvané uramaki, tokijský styl sushi – nigiri zushi a v sushi barech oblíbené Temaki zushi. A to ještě není všechno

  • .A pak je tu káva. Zapomeňte na turka a instantní kávu. Pokud chcete ochutnat něco zcela jiného, trénovat nastavení mlýnku, přípravu espressa, šlehání mléka a malování obrázků, vyberte si některý z „kávových“  kurzů.

Nabídka je tedy víc než široká, stačí se podívat na https://www.sagecz.cz/kurzy-vareni.cz