Příjemné počasí ještě zdaleka nekončí a tak je možné stále v klidu posedět u grilu s přáteli nebo s rodinou. Grilovat se dá skoro cokoliv, a vedle masa se dá sáhnout i po zelenině a ovoci. K pohoštění u grilu se hodí i domácí pizza nebo zajímavě ochucené těstoviny. 

Obměn a variací je celá řada, a kdyby přece jen došly tipy, novou inspiraci na neokoukané dobroty najdete také na www.otma.cz

Při grilování vůbec není třeba rezignovat na zdravý životní styl! Vedle několika druhů masa (co zaměnit vepřové za mladé skopové nebo králičí) můžete na rozpálený gril položit také ryby (lososa, candáta, pstruha) a samozřejmě zeleninu. 

Rajčata, lilky, kukuřičné klasy, papriky nebo cuketa jsou osvědčenými stálicemi, které doplní maso a ozdobí talíře naprosto spolehlivě. Mohou nahradit i pečivo, to nebude na stole chybět, jestliže k masu, sýru a grilované zelenině předložíte také pestré saláty.

K připravenému jídlu se hodí nabídka grilovacích omáček, speciální párty koření na maso i zeleninu nebo různě ochucené kečupy. 

Stačí zapojit fantazii a váš stůl bude hýřit barvami i chutěmi. S minimálními obměnami můžete nabízet zajímavé variace lákavého pohoštění.

Kečupy Otma Gurmán, které obsahují vysoký podíl rajčat dávají díky modernímu přístupu při výrobě záruku, že neobsahují zahušťovadla, konzervanty, lepek, barviva a další přídatné látky.


Ilustrační foto nahoře: Otma/ shutterstock