Masový závin
 
           
                    20.01.2018 17:25    
              									
                    
		
		      
                        
                      			
              
                    
                      
                
          
            
PŘÍPRAVA
- 
	
1 balíček listového těsta
 - 
	
300 g zbytků pečeného nebo vařeného masa
 - 
	
200 g žampionů
 - 
	
1 cibule
 - 
	
1 lžíce tuku
 - 
	
1 vejce
 - 
	
pepř a sůl
 
POSTUP
Maso nakrájejte na menší kostičky nebo proužky.
Žampiony nakrájejte na plátky, cibuli na kolečka.
Na tuku poduste žampiony a cibulku, přidejte nakrájené maso. Osolte a opepřete. Do směsi vmíchejte vejce a ihned stáhněte z plotny.
Z listového těsta vyválejte několik placek a na těsto narovnejte vychladlou směs z masa a žampionů. Zaviňte záviny a potřete rozšlehaným vajíčkem. Peče se v horké troubě dorůžova. 
Foto:pixabay
