Vitar13

19.02.2024 22:05

  Soutěž byla ukončena

 

SOUTĚŽ

o pět balíčků vitaminových a energetických tablet Energit

Zimní období je náročné a vyčerpává zásoby naší energie. Potřebujeme podpořit imunitu a chránit se proti nepříznivým vlivům okolí. Jeden z nejznámějších produktů společnosti Vitar , vitaminové a energetické tablety ENERGIT by se mohly o zlepšení kondice i imunity postarat.

Značka zásobuje lidi energií a vitaminy už více než 25 let a za dobu své existence prochází průběžně proměnami a vylepšeními. K nim se řadí i ENERGIT Vitamin D3 s acerolou a s brusinkovou příchutí.Vitaminové a energetické tablety ENERGIT v legendárních plechových krabičkách jsou snadno rozpustné v ústech, osvěžující a mají lahodnou ovocnou chuť. Nabízejí moderní recepturu bez obsahu cukru a chemických konzervantů.

O co soutěžíme?

ENERGIT VITAMIN D3
Tablety  pro podporu imunity. Vitamin D přispívá ke správné funkci imunitního systému, růstu a vývinu kostí u dětí a také k udržení správné činnosti svalů. Nový ENERGIT Vitamin D3 obsahuje i vitamin C a přírodní extrakt z aceroly – další pomocníky pro obranyschopnost organizmu. Tablety mají  brusinkovou příchuť. Užívat je mohou užívat dospělí (max. 4 tablety) i děti od 6 let (max. 2 tablety denně).   

ENERGIT PRO ŘIDIČE
Tablety určené k doplnění energie a snížení únavy za volantem díky obsahu guarany a vitaminu C. S višňovou příchutí. ENERGIT Pro řidiče není určen pro děti.

ENERGIT PRO OČI
Chutné vitaminové tablety, které díky svému složení pomáhají unaveným očím. Extrakt z borůvek a měsíčku lékařského přispívá k udržení správného stavu zraku a pomáhá rozpoznávacím funkcím. Tablety obsahují také vitamin C a zinek. S borůvkovou příchutí. ENERGIT Pro oči mohou užívat dospělí i děti od 6 let (max. 4 tablety denně).

ENERGIT MULTIVITAMIN
Vitaminové tablety určené pro posílení organismu a imunitního systému díky kombinaci 8 vitaminů a přírodního extraktu z rakytníku. Neobsahují cukr ani chemické konzervanty. S příchutí pomeranče. ENERGIT Multivitamin mohou užívat dospělí i děti od 6 let (max. 4 tablety denně).

ENERGIT IMUNITA

Chutné vitaminové tablety určené pro celkové posílení imunitního systému díky obsahu vitaminu C, zinku a přírodního extraktu ze šípku. S malinovou příchutí. Mohou užívat dospělí i děti od 6 let (max. 4 tablety denně).

 

ENERGIT MAGNÉZIUM
Vitaminové tablety ENERGIT Magnézium obsahují hořčík a vitaminy B6 a C, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. S ananasovou příchutí. ENERGIT Magnézium mohou užívat dospělí i děti od 6 let (max. 2 tablety denně).

 

ENERGIT v legendárních plechových krabičkách koupíte ve vybraných obchodech, drogeriích a lékárnách a také na e-shopu s doplňky stravy od VITARu www.nasevitaminy.cz