Vitar10

01.05.2022 11:24

    Soutěž byla ukončena!

Na jarní měsíce ale i na celé letošní léto se určitě budou hodit společníci v podobě repelentů, které nedají šanci dotěrnému hmyzu komplikovat nám život.

Značka Predator se řadí ke špičce moderních ochranných prostředků proti dotěrnému lezoucímu i létajícímu hmyzu. Repelenty Predator jsou testovány dermatologicky. Jejich účinnost se ověřovala i v extrémních podmínkách záplavových oblastí lužních lesů.

Poštípání komáry rozhodně nepatří k zážiktkům, o které bychom při plánování výletů do přírody nebo při podvečerním posezení na terase stáli. A už nikdo nestojí o důvěrnější seznámení s klíšťaty. Ta totiž nečekají na bezbranné návštěvníky pouze v lese při sbírání hub. Usadila se i v městských parcích, v trávě okolo rybníků nebo na pečovaných soukromých zahradách. 

Nemoci, které mohou přenášet, vůbec nepatří k těm lehkým, limskou boreliózu nebo encefalitidu doprovázejí četné komplikace a mohou i ohrožovat život.

Pobyt v přírodě bude díky repelentům Predátor bezpečnější a bezstarostnější. Dotěrného hmyzu už nebude potřeba se zbytečně příliš bát. Nebude si nás všímat.

O co soutěžíme

PREDATOR REPELENT FORTE XXL
Rodinné balení repelentního spreje proti komárům a klíšťatům. Repelent je vhodný i pro děti od 2 let a má zvýšený obsah účinných látek. Je vhodný k delšímu pobytu v přírodě, ale i v případě zvýšené fyzické aktivity.

PREDATOR REPELENT BIO
Predator Repelent Bio se zvýšeným obsahem účinných látek funguje na bázi přírodních esenciálních olejů (citronelal, eukalyptol, limonen a další). Je bez parfemace a odpuzuje všechny druhy komárů a klíšťat. Lze jej aplikovat jak na pokožku, tak i na oděv. Vhodný pro děti od 2 let.