Vitar12

13.03.2023 11:32

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

Nepříjemné vlhké počasí střídají mrazivé dny, jako stvořené pro zimní radovánky, kterým  málokdo odolá. Ano, potřebujeme vyvětrat a posílit plíce, zmobilizovat imunitu a udržet tělo v kondici. Zimní nachlazení  a virózy   však nespí a mohou  kdykoli  zaútočit. Naše tělo  proto potřebuje  nezbytnou  dávku  vitaminů a minerálních látek, ať už mu je dodáváme v jakékoli podobě. A můžeme si vybírat.

Maxi Vita představuje kvalitní a zároveň cenově dostupný sortiment vitaminů, minerálních látek a dalších výživových doplňků, které můžete zakoupit ve svém oblíbeném obchodě nebo drogerii.


O co soutěžíme

Horký nápoj Echinacea

Obsažené přírodní extrakty z echinacey a aceroly jsou významnými antioxidanty, které pozitivně přispívají k přirozené obranyschopnosti organizmu. Mají příznivý vliv na horní cesty dýchací, a proto jsou v lidovém léčitelství často používány jako podpora při prochlazení.

Bylinný elixír

Obsažené bylinné extrakty pozitivně přispívají ke zvýšení odolnosti proti virům a bakteriím. Je vhodné je užívat na podporu přirozené obranyschopnosti organizmu, zejména v období chřipek a nachlazení.

Šumivé tablety, které Vám vyšumí silnou imunitu
Maxi Vita Exclusive Podpora imunity obsahuje:

Vitamin C podporuje správnou funkci imunitního systému i energetického metabolizmu. Má vliv také na naši nervovou soustavou, psychickou činnost a ochranu buněk před oxidativním stresem

Vitamin D je další neméně důležitý vitamin pro náš imunitní systém, a to tím, že „vyzbrojí“ buňky k boji proti infekci. Významně navíc ovlivňuje metabolismus vápníku a fosforu, které jsou důležité pro stavbu kostí a zubů.

Oba vitaminy je vhodné doplnit zinkem. Jde o minerální látku, která nejenže podporuje naši obranyschopnost, ale přispívá i k udržení správného stavu kostí, vlasů, nehtů a pokožky.