Sheba – kočičí krmivo

25.08.2023 09:29

 

 

 

 

 

 Věděli jste, že:

  • Sheba jako součást portfolia společnosti Mars se zavázala k udržitelnému projektu HOPE, jehož cílem je obnova a rozšíření korálových útesů?

  • Symbolickým počátkem desetiletého programu k obnovení ohrožených korálů nejen v oblasti Salisi Besar v Indonésii, se stal nápis H-O-P-E.

  • K obnově se využívá technologie „reef restoration system“ – ocelové konstrukce ve tvaru hvězdy, pokryté pískem a pryskyřicí.   Pod vodou se z nich vytvoří pevná síť, která poskytuje stabilní základnu pro obnovu zhruba 12 000 – 13 000 korálů.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!

 

SOUTĚŽ

 o 3x mix krmiva Sheba pro náročné kočičí gurmány

I kočky mohou mít opravdu mlsný jazýček. Máte-li doma vybíravého kočičího labužníka, můžete vyzkoušet krmivo od značky Sheba. 

Obsahuje jen ty nejlepší a kvalitní suroviny, jednoduché, zdravé a při produkci ohleduplné k životnímu prostředí. Krmivo je vyrobeno v několika chuťových variantách s drůbežím, hovězím, jehněčím, kuřecím, nebo rybím masem zalité v chutné omáčce nebo v jemné směsi želé. Pro chlupatého jedlíka to jsou nutričně vyvážené delikatesy, které se dají servírovat buď ve vaničkách nebo kapsičkách.