Sebamed5

17.05.2022 14:25

Soutěž je ukončena

Jako každý rok, i letos sebamed slaví Den kůže, který připadá na 5. 5. Tento den byl vybrán pro podobnost s přirozeným pH zdravé pokožky, které je 5,5. 

Kůže je náš největší orgán, a tento den by měl zdůraznit, jak je péče o ni důležitá. Ostatně, „Pouze zdravá pleť je krásná“, jak nám říká motto značky sebamed.            

Jak nás kůže chrání?

Správné prostředí na povrchu kůže by mělo mít pH 5,5, je tedy mírně kyselé. Tento kyselý ochranný plášť představuje bariéru před negativními vnějšími vlivy. Používání nevhodných mycích prostředků, příliš časté intenzivní umývání společně s dalšími vnějšími vlivy tuto ochrannou bariéru narušuje a pH pokožky se začne zvolna přibližovat k neutrálním hodnotám. Ochrana slábne a vzniká ideální prostředí pro působení a množení patogenních mikroorganismů a bakterií, které pleti mohou škodit.

Pro vyrovnávání ph pokožky na ideální ph 5,5 byly vyvinuty všechny přípravky sebamed, ať už pro dospělé, tak i pro ty nejmenší. Protože kůže novorozenců a kojenců nemá vyvinutý přirozený ochranný kyselý plášť a je méně odolná proti nepříznivým vnějším vlivům, je speciálně pro potřeby citlivé dětské pokožky.

              

Oslavte Den kůže se slevou!

Německá kosmetika sebamed nabízí péči o každý typ pleti a pro všechny věkové skupiny, je vhodná i pro citlivou, suchou a problematickou pleť. 

K oslavě Dne kůže si můžete od 2. do 15. května vybrat kosmetiku sebamed s až  50% slevou na e-shopu kupkosmetiku.cz

 

 

O co soutěžíme

Pro čtenáře lady-in.cz jsme i my připravili už klasickou soutěž o několik produktů sebamed určených k péči a dennímu n ošetřování pokožky celého těla.