Sanctuary3

19.10.2023 18:07

 

  Nová soutěž Sanctuary o tři pečující balíčky

 Wellness v pohodlí domova!

Podzim už je takový. Letní dny skončily a vy máte náhle pocit, že jste v jednom kole. Práce, první školní dny, nejrůznější  rodinné povinnosti a kam vkročíme, všude nás  děsí  blížícími  se  Vánoci. Najít si chvíli času  jen pro sebe je stále těžší.

Je potřeba se na chvíli zastavit a alespoň během těch několika minut ve sprše vypnout a na nic nemyslet. Chce to udělat si domácí SPA! S pečující wellness kosmetikou Sanctuary Spa si zvládnete dopřát relax i během chvilky. 

Všechny produkty jsou kombinací vysoce pečujícího složení a relaxačních vůní, které vám dodají pocit uvolnění a příjemné péče o  sebe, ať už si dáte rychlou sprchu nebo horkou koupel ve vaně! A je dobré vědět, že Kosmetika Sanctuary Spa je veganská a nabízí produkty s vysokým obsahem přírodních složek.

O co soutěžíme?

Sanctuary Spa Sprchový gel lilie & růže
Krásnou vůní květin ovoní vaši pokožku sprchový gel s jojobovými kuličkami. Jemně vonící pěna s tóny damašské růže, lilie a palmarosy uvolní vaši mysl. Jemná pěna vyživuje pokožku při čištění, zatímco jojobové kuličky se vstřebávají do pokožky a poskytují pokožce hydrataci.
Sanctuary Spa Tělový peeling lilie a růže
Tělový peeling s květinovou vůní damašské růže, lilie a palmarósy jemně odstraňuje odumřelé kožní buňky pomocí ultra jemných částeček pemzy. Díky obsahu esenciálních olejů vyhlazuje, zjemňuje a vyživuje pokožku.
Sanctuary Spa tělové mléko lilie a růže
Lehký krém s jemnou květinovou vůní damašské růže, lilie a palmarosy, který se okamžitě vstřebá, hydratuje suchou pokožku a nezanechává pocit mastnoty. Směs s olejem z lotosového květu, který je bohatý na vitamíny C a B a hydratačním olejem z květů růže. Obsahuje 95 % ingrediencí přírodního původu a je vhodné pro všechny typy pleti. Neobsahuje minerální oleje, což zajišťuje, že každá kapka oleje působí na obohacení a hydrataci pokožky (zatímco tradiční hydratační přípravky s minerálními oleji by jen ulpěly  na povrchu).