Saloos17

28.11.2023 15:44

SOUTĚŽ JE UKONČENA

 

O tom, že éterické oleje dokáží svou vůní navodit pocit příjemné harmonie a pohody, už nikdo nepochybuje. Zejména před Vánoci dokážeme tyto jejich vlastnosti patřičně ocenit. Vždyť vůně patří k těmto krásným svátkům na konci roku tak nedílně, jako dárky nebo štědrovečerní posezení s rodinou.

Saloos nabízí ve své nové dárkové sadě vůně 100% přírodních esenciálních olejů, se kterými můžete dostatečně hýčkat své smysly. Každý éterický olej má svoji unikátní vůni a dokáže navodit dokonalou harmonii, ať už hledáte relaxaci, energii, zklidnění či povzbuzení. Snadno si tak s nimi dokážete dokonce i v blížícím se předvánočním shonu vykouzlit lepší a příjemný den.

Pro tajemné kouzlo Vánoc

Už jste začali přemýšlet o tom, čím letos obdarujete o Vánocích své blízké a přátele? Víte, že existuje perfektní vánoční dárek, kterým je možné potěšit téměř každého napříč generacemi? Saloos vytvořil kouzelnou sadu 100% přírodních esenciálních olejů Vánoční pohoda pro potěšení smyslů i duše. Využít se dá pomocí několika kapek k provonění jakýchkoli prostor v aromalampě i aromadifuzéru.

O co soutěžíme?

Všechny přírodní směsi i jednodruhové esence spojované svou vůní s nejkrásnějším obdobím v roce jsou zabalené ve zlatem se třpytící krabičce s vánočními motivy. 

Typické adventní vůně stromečku v podobě éterického oleje Borovice a sladkého citrusu Mandarinky doplňují 100% přírodní směsi s vánočními názvy i etiketou.

Kouzlo Vánoc vyvolá vzpomínky na čerstvě upečené perníčky, s Vánoční hvězdou si zpříjemníte chvíle čekání na Ježíška díky voňavému punči a Veselé Vánoce dokreslí příjemnou atmosféru dechem vůně stromečku, vánočního koření a citrusů.