Saloos15

10.04.2023 12:11

Jaro už znovu vstoupilo do našeho života a skutečně to není jen mámení kalendáře. Nastává velké uklízení, opečovávání šatníku i domácnosti. Samozřejmě, že v tomto jarním shonu nesmí zůstat ani naše pleť na vedlejší koleji.
Biokosmetika Saloos nabízí širokou paletu pečujících, zkrášlujících a celkově regenerujících přípravků, které prospívají naší pleti, trochu unavené po zimě. Chcete si o některé z nich zasoutěžit? Není nic jednoduššího.

O co soutěžíme?

Dávno není tajemstvím, že základ pro kvalitní péči o každou pleť je každodenní čištění a odličování. Jen  tak si udrží mladistvý a zdravý vzhled co nejdéle.  

Novinka Saloos BIO RŮŽOVÁ ČISTICÍ PĚNA dokáže tuto každodenní kosmetickou nutnost usnadnit a zpříjemnit.

Jemná nadýchaná čisticí pěna s maximálně účinným složením prospěje každé pleti. Anti-age ženšenový extrakt přispívá k přirozené regeneraci a vyhlazení, prebiotické kultury z fermentovaného zeleného čaje a zázvoru podpoří její zklidnění. 

Zvláčňující komplex z arganového oleje zanechá pleť po čištění hydratovanou a vyživenou. Vzácný olej z pravé damašské růže harmonizuje přirozené procesy v pleti a samozřejmě i krásně voní.

Hloubkovou očistu nabídne pleti 1–2x týdně pleťová maska z BÍLÉHO JÍLU. Je hypoalergenní, důkladně a šetrně čistí  ucpané póry. Pleť bude krásně vyživená, zářivá, svěží a hebká zároveň. Bílý jíl je známý pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky, pomáhá regulovat tvorbu mazu a zlepšuje stav pokožky.

EXTRA BIO ŠÍPKOVÝ OLEJ je přírodní alternativou denního nebo nočního výživného krému. Patří mezi nejúčinnější bojovníky s vráskami a vyniká svými pěsticími, regeneračními a hydratačními účinky. Ale tím jeho blahodárné působení nekončí. Pomáhá vyhlazovat jizvy všeho druhu a navíc díky vysokému obsahu karotenoidů pleť lehce tónuje a sjednocuje její přirozený odstín.