Saloos14

07.12.2022 12:40

   SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

 

Venku už občas citelně a nepříjemně profukuje a chlad i tma se stávají našimi stále častějším společníky. Večery se teď budou postupně prodlužovat, ale má to i své výhody. Proč bychom je nemohli občas využít, vedle dalších více či méně příjemných činností, i ke zvýšené péči o pleť? Opravdu každá to potřebuje a zlepšení bude určitě brzy vidět.

Česká aromaterapeutická biokosmetika Saloos je pro takovou cílenou péči jako stvořená. Využívá pouze nejkvalitnější přírodní ingredience určené pro ošetření pleti. Díky široké škále přípravků tak může každý najít to, co potřebuje pro specifické potřeby své pleti. Získáme tak vitální pokožku i pohodu duše.

O co soutěžíme?

Základem péče o krásnou pleť je její pravidelné každodenní čištění a odličování. Jednou týdně jí proto dopřejte hlubší očistu prostřednictvím pleťové masky z červeného jílu, novinky Saloos. Je ideální pro unavenou zralou pleť, která ztratila svůj jas. Důkladně ji vyčistí, stahuje póry, působí proti kožním nedokonalostem i začervenání. Jíl můžete použít i jako jemný pleťový peeling, ke koupelím při svalovém namožením, zábalům i jako přírodní šampon na vlasy. Těm vrací ztracený objem a pevnost.

Pleti také prospěje pečující bio rostlinný elixír Squalane&Q10 s viditelným účinkem na redukci vrásek. Patentovaná látka Lift Oleoactif® pomáhá napnout pleť, vyplnit vrásky a pokožku vyhladit. Koenzym Q10 neutralizuje volné radikály a chrání před oxidačním stresem. Komplex je doplněn o rostlinné oleje lisované za studena, 100 % přírodní esenciální oleje a jeho součást tvoří squalane, tzv. „suchý olej“, který dodá pleti hloubkovou hydrataci a pečuje o ni bez pocitu mastnoty.

Bio tělový a masážní olej Erotika má příjemnou afrodiziakální vůní santalového dřeva, ylang-ylangu. Spolu s rozmazlujícími rostlinnými oleji se postará o hebkost a vláčnost pokožky po koupeli, plně nahradí tělové mléko. Využít se dá i k příjemné uvolňující automasáži nebo k masáži partnera či partnerky.