SALOOS12

01.02.2022 17:10

 Soutěž je ukončena!

Zima vzhledu moc nepřeje, ale kdy jindy než v zimě dostaneme šanci pečovat o pokožku a celkový půvab o něco víc než je běžné? Věnovat si alespoň pár minut z každého tmavého zimního večera může být opravdu výhra!

Sáhněte po pečujících přípravcích, nechte je působit dostatečně dlouho a dopřejte si příjemný voňavý relax beze spěchu a stresu. Kůže získá dostatečnou vláčnost, vrátí se jí potřebná pružnost a nebudou se na ní tvořit zbytečné vrásky. 

To není vše. Vaše pečující kúra může jít mnohem, mnohem dál. S balíčkem skvělé aromaterapeutické biokosmetiky můžete snadno zlepšit i vzhled řas a obočí.

O co soutěžíme?

Nové bio růstové sérum na řasy a obočí

Sérum na řasy a obočí s přírodním aktivátorem růstu Growth Oleoactif® se postará o prodloužení a zahuštění horních i dolních řas a obočí. Výjimečné extrakty z ibišku súdánského a světlice barvířské společně s bio ricinovým olejem zlepší délku a objem řas až o 18 %. Nanáší se pravidelně 2x denně na celou délku odlíčených řas po dobu minimálně jednoho měsíce.

Anti-age suchý olej Squalane&Q10

Jedinečný anti-age olej s viditelným účinkem na minimalizaci vrásek. Patentovaná látka Lift Oleoactif® pomáhá napnout a vyhladit pleť, vyplňuje vrásky Koenzym Q10 podpoří tvorbu energie v buňkách, neutralizuje volné radikály a chrání pokožku před oxidačním stresem. Komplex doplní kvalitní rostlinné oleje lisované za studena a 100 % přírodní esenciální oleje pro decentní, jemnou harmonickou vůni. Stačí 2-3 kapičky místo pleťového krému ráno a večer na vyčištěnou a mírně navlhčenou pleť.

Šlehané bio máslo Saloos s omlazujícím koenzymem Q10 a luxusním olejem z damascénské růže

Pokožka musí neustále odolávat nepříznivým vlivům chladného a větrného počasí, přechodům ze zimy do vytopených prostor a vedle toho zvládat i běžné procesy způsobované pokračujícím stárnutím. I když je nám třeba třicet. Potřebuje proto kvalitní péči, důkladnou výživu a ochranu. Šlehané bio máslo Saloos pleť chrání, hydratuje, vyživuje a zpomaluje její stárnutí. Používá se jako multifunkční krém na pleť i tělo, vůně drahocenné růže má harmonizující účinky na psychiku, podporuje sebevědomí.