Pedigree

08.11.2023 10:43

 

 SOUTĚŽ   o tři balíčky psích pamlsků Pedigree

 

Správná komunikace je klíčem k úspěšnému vztahu nejen mezi lidmi, ale také ve vztahu psa s člověkem. Významným pomocníkem ve výchově psa jsou odměny ve formě pamlsků. Je dobré je mít vždy u sebe. 

Velikost pamlsku záleží na velikosti psa – čivavě stačí odměna o velikosti půl hrášku, bernardýn zvládne tři hrášky v jednom pamlsku. Jakmile pes dělá cokoliv, co se vám líbí, byť bez vašeho povelu, odměňte ho. Pamlsky šetřit nemusíte. Během jedné krátké procházky můžeme pejskovi dát najevo naši spokojenost klidně 30krát. 

Chutné pamlsky Pedigree mají příjemnou žvýkací texturu a fungují jako ideální odměna. Neobsahují umělá barviva ani dochucovadla. Odměňte vašeho chlupáče lahodnou pochoutkou za správně odvedený úkol a upevněte vzájemný vztah! Vybírat je z čeho.

O co soutěžíme?

Pedigree Rodeo

Chutné zatočené pamlsky Pedigree Rodeo mají příjemnou žvýkací texturu. Obsahují méně než 5 % tuku, jsou plné šťavnaté chuti a obsahují vitamíny a minerály jako omega 3, vitamin E a vápník, které podporují přirozenou obranyschopnost a zdravé kostie. Neobsahují umělá barviva ani dochucovadla Rodeo k dostání v příchutích s hovězím, duo hovězí & sýr a duo kuřecí & slanina.

Pedigree Tasty Minis

Lahodné chuťovky Pedigree Tasty Minis jsou dostupné v různých tvarech a příchutích a obsahují důležité omega-3 nenasycené mastné kyseliny, vitamíny a minerály. Co naopak neobsahují jsou umělá barviva ani dochucovadla a mají méně než 5 % tuku. Jsou k k dostání v příchutích hovězí & sýr, hovězí & kuřecí a kuřecí & kachna.

Pedigree Ranchos

Jemné sušené masové pamlsky Pedigree Ranchos ! Měkké proužky obsahují 95 % masa a jsou vyrobeny bez dalších vedlejších živočišných produktů.  Pamlsky poslouží jako ideální odměna nebo svačinka při společně strávených chvílích třeba na cestách. Pedigree Ranchos k dostání v hovězí nebo kuřecí příchuti.