Payot11

16.04.2022 18:23

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

Jak jistě všichni víme, pleť potřebuje péči; ale co víc, potřebuje správnou péči. S přihlédnutím na typ pleti, věk a celkovou kondici organismu. 

Pleť obličeje může být velmi suchá, citlivá, normální, smíšená a samozřejmě i mastná. S ohledem na toto naprosto základní vymezení potřebujeme zapojit do denní i noční péče vybrané přípravky, které se postarají o různé nedostatky a dodají pleti potřebný komfort. Je třeba volit cíleně, protože přípravky pro suchou pleť neprospějí pleti mastné a naopak.

Kosmetická řada Pâte Grise Payot se zaměřuje na pleť smíšenou až mastnější, se sklonem k tvorbě nedokonalostí. Složení s výtažky chilské máty a zinku odstraňuje přebytečný maz, vyhlazuje a redukuje velikost i výskyt pupínků. Péče je tedy určena pro pleť, která potřebuje důkladně čistit, zmatňovat a sjednocovat.

Ústředním bodem této řady je dnes již klasický Pâte Grise Original, který pomáhá během noci lokálně urychlit zrání pupínku, čímž napomáhá i jeho rychlejšímu uzdravení a úplného zmizení. Na něj navazují přípravky k pravidelnému čištění: sérum pro pleť bojující s nedokonalostmi Concentré Anti-Imperfections, denní zmatňující krém Pâte Grise Jour nebo tónovací krém Pâte Grise Nude s SPF30 pro zakrytí nedokonalostí.

Dalším produktem pro občasnou péči je pak jílová maska s aktivním uhlím Pâte Grise Masque Charbon, která jemně čistí a matuje pleť. Řada Pâte Grise má mimořádné účinky na problematickou pleť a zanechává ji zdravou a sametově hebkou. 

Více na https://eshop.payot.cz

O CO SOUTĚŽÍME?

Ve hře je kazeta Payot Pâte Grise, která obsahuje tři produkty:

Pâte Grise Jour – lehký zmatňující denní pečující krém pro smíšenou až mastnou pleť. Lehká gelová textura dále nedráždí problematickou pleť a napomáhá odstraňovat nedokonalosti..

Pâte Grise Gelée Nettoyante - čisticí pleťový zdokonalující gel, který Vám zpříjemní každodenní péči o pleť. Obsahuje rozpustné mikrokuličky aktivního uhlí. Přípravek je jemně parfemován. Zanechává pocit čistoty, pleť je hebká, s lehkou vůní listí a růže.

Pâte Grise Papiers Matifiants – zmatňující papírky. Magický přípravek s okamžitým efektem. Diskrétně a rychle pohltí přebytečný maz a okamžitě zmatní pleť. Oblíbíte si šikovné pouzdro s jednotlivými lístky, které se vejde do jakékoli kabelky, a v případě potřeby bude tak vždy po ruce během dne.

 

 

HRAJTE S NÁMI

 A VYHRAJTE

Nepříjemný lesklý efekt, který doprovází mastnou a smíšenou pleť snadno zmizí jako mávnutím kouzelného proutku, rychle a spolehlivě.

 Můžete se o tom přesvědčit i vy. Stačí správně odpovědět na naši otázku a odpověď poslat do 15. dubna 2022 na soutez@lady-in.cz.

Tři vylosovaní obdrží dárek.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Které dvě aktivní složky, obsažené v Pâte Grise Jour i v Pâte Grise Gelée Nettoyante, regulují tvorbu kožního mazu?

a) aloe a kokosová voda

b) extrakt zinku a chilské máty

c) rakytník a levandule