Panenka NaNaNa

24.11.2022 00:00 Html

Pozor! Pro holčičky, které rády parádí sebe i své panenky, můžete díky naší nové soutěži získat zajímavou kamarádku. Nová panenka Na! Na! Na! Surprise, o kterou budeme hrát, je opravdu velmi výjimečná. Je to totiž narozeninová panenka, se kterou se jakákoli narozeninová oslava může stát skvělou zábavou.

Na! Na! Na! Surprise jsou úžasné měkoučké fashion panenky, které mají osobnost a styl. Oblékají se tak, aby vyjádřily samy sebe. Opravdu stojí za to si o ně zasoutěžit.

Na! Na! Na! Surprise Narozeninová panenka

Na! Na! Na! Narozeninové panenky jsou inspirovány nádhernými magickými kameny. Jsou to  měkké tvarovatelné módní panenky s natištěnou tváří a s módními doplňky. Rozbalování nového neprůhledného balení si děti užijí. Na první pohled totiž není hned jasné, která panenka se v balení skrývá. Dárce to ale samozřejmě pozná podle nápovědy na obale.

V jednom balení najdete 20 cm měkkou panenku s pohyblivými klouby a s motivy magických kamenů, jeden obleček, jeden pár bot a visačku s informacemi o panence, včetně jejího data narození.

O co soutěžíme?

Tentokrát to bude opravdové překvapení! Samozřejmě, že hrajeme o jednu z panenek Na!Na! Na! Surprise Narozeninová panenka.
Ale která ze šesti možností to přesně bude? Přesně to bude vědět až samotný výherce po obdržení balíčku s výhrou! Ale ať už se v balení bude ukrývat jakákoli panenka, určitě se bude líbit. Každá má svůj originální módní styl a děti si s ní užijí spoustu zábavy.
www.mgae.cz

 

-

HRAJTE S NÁMI 

A VYHRAJTE

Když odpovíte na naši soutěžní otázku a správnou odpověď zašlete do 23. 11.  2022 na soutez@lady-in.cz, vydá se na adresu tří vylosovaných balíček s krásným tajemstvím.

Soutěžní otázka:

Kolik centimetrů měří   Na! Na! Na! Surprise Narozeninová panenka?

a) 18 cm

b) 20 cm

c) 28 cm

www.mgae.cz