Oriflame9

10.04.2023 12:08

 SOUTĚŽ JE UKONČENA!

 

Říká se, že láska bývá slepá. Možná by se dalo dodat, že někdy i hluchá, naštěstí však těch smyslů máme více. Oči nás sice někdy ošálí, ale nos málokdy.

Nos odhalí, co zraku unikne

Ano, můžeme se nechat oslnit vzhledem, ale u některých lidí právě našemu nosu něco nevoní a použitým parfémem to není. Náš nos podle mnohých kladně či negativně reaguje na partnerovy feromony. 

Čich je velice intenzivní smysl, díky němuž můžeme vnímat i to, co je očím skryto. A aby to bylo ještě složitější, neošálí jej ani použití vůně, ať už v deodorantu, kolínské nebo parfému, která doprovází většinu moderních žen a mužů na každém kroku.

Málokdo si totiž uvědomí, že i stejná kosmetika voní na každém jinak. Vybrat si tu správnou vůni je tedy důležitější, než si myslíme.


Ano, každého napadne, že nám protějšek musí nejprve tzv. padnout do oka, teprve pak se projeví i vzájemná přitažlivost pramenící z určitého souznění – smysl pro humor, podobné životní hodnoty a zájmy, pocit pohody a bezpečí, který s partnerem pociťujeme. 

To jsou  „ingredience“, na kterých stojí opravdu pevné vztahy. A příjemná vůně, která nás musí doprovázet, je jednou z dalších prchavých přísad.

O co soutěžíme

Parfémovaná voda Love Potion Sensual Ruby od Oriflame obsahuje svůdnou vůni kandovaného červeného ovoce v náruči květin a cedrového dřeva s kapkou rubínové čokolády. Je uzavřená ve flakonu kopírujícím ženské křivky. 

Stačí se jemně navonět a potěší to jak partnera, tak i samotnou majitelku.