Oriflame8

07.12.2022 12:36

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

  

Jeho zjemňující a vyživující vlastnosti, které mu propůjčuje včelí vosk, vitamin E a přírodní oleje, z něj udělaly postupem doby balzám pro univerzální využití.

Příroda v hlavní roli

Firma si vždy zakládala na tom, že její produkty jsou  inspirovány švédskou přírodou s podporou vědy. Společnost se navíc  již  dlouho  zabývá otázkou udržitelnosti. Proto i ikonický Zázračný kelímek získal v letošním roce zcela novou podobu a inovované složení. Stále je to ten starý známý, jen jeho složení mnohem více respektuje naši planetu. Obsažené ingredience jsou z 99,9 % přírodního původu, čehož bylo dosaženo použitím obnovitelného přírodního oleje.

Kelímek zároveň oblékl nový kabátek se širším uzávěrem pro snadnější používání, díky němuž se dá zcela vypotřebovat celý obsah do posledního zbytečku. K výrobě kelímku bylo použito o 20 % méně plastů a tak získáte výrobek, jenž má daleko menší dopad na životní prostředí.

O co soutěžíme

Tentokrát může každý výherce získat za svou správnou odpověď hned tři Zázračné kelímky. V jejich obsahu se jednoduše snoubí účinky včelího vosku, vitaminu E a směsi přírodních olejů. 

Včelí vosk pomáhá pleť zklidňovat a zjemňovat, udržuje ji hydratovanou, hladkou a zdravou.
Vitamin E je silný antioxidant, který chrání pokožku před volnými radikály, zklidňuje ji a poskytuje ochranu horním vrstvám pokožky.

Mimořádně výživná a hydratační směs ricinového a slunečnicového oleje, která se velmi podobá tukům přítomným v pokožce, proniká do hloubky a intenzivně pleť vyživuje a chrání zevnitř. Tato kombinace dokonale ošetří každý kousek pokožky.