Oriflame7

31.08.2022 10:43

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

Hledáte zajímavé produkty, které splňují všechny požadavky na moderní kosmetiku? Přípravky, které budou spojovat ty nejlepší vlastnosti zkrášlujících kosmetických produktů v jediné revoluční pleťové řadě? 


Sníte-li o dokonalém vzhledu bez líčení, řešením je hybridní skincare nové generace, která je plná přírodních ingrediencí a unikátních proměnlivých textur. Sáhněte po péči, která vám přinese nový zážitek a jejímž výsledkem je hydratovaná, svěží a perfektně vypadající pleť bez nalíčení.

Nová řada Waunt, kterou pod svými křídly uvádí švédská značka Oriflame, nabízí pečlivě vybrané přírodní ingredience získávané zodpovědným způsobem, veganské a biologicky rozložitelné. Jedinečná technologie, která dokáže hydratovat pleť zevnitř a má retušující make-upový efekt dodá pleti přirozený vzhled a kondici.

Maximální ohled na životní prostředí se promítá také do obalů, které jsou vyrobeny z post-spotřebitelského recyklovaného plastu.

O co soutěžíme?

Tonizační sprej Waunt Smooth Cheeks 

 Hydratační a tonizační sprej s mléčnou texturou, jehož drobné kapičky se snadno vstřebávají do pleti. Bude pak na  dotek hebká a nelepkavá. 

Osvěžit se můžete kdykoliv během dne. Ze  vzdálenosti cca 20 cm nastříkejte sprej (nutné zavřít oči) na obličej.Obsažený komplex Skin-Zen obsahuje propanediol, zvlhčující složku, která brání úniku vláhy a panthenol (vitamin B5), který pleť zklidňuje a regeneruje.

Tónovací korekční krém Waunt Woke Up Like This 

Hybridní podkladový krém se zlatavým efektem, který okamžitě vygumuje jakékoliv nedostatky, sjednocuje tón pleti a vyhlazuje její strukturu. Rychle se vstřebává, zanechává vzhled sametové pokožky a efekt líčení nahé pleti. 

Obsahuje oleje, které odrážejí světlo a zvýrazňují kontury obličeje, pudry absorbující maz pro zmatnění pleti a zlatavé perličky pro luxusní zářivý efekt. 

Ráno po aplikaci hydratačního krému naneste 1-2 kapky na tváře, nos a čelo. Používejte jej samostatně nebo jako podklad pod make-up či krém s SPF.