Oriflame6

16.02.2022 09:05

SOUTĚŽ JE UKONČENA!

 

Ve kterém městě byste chtěli prožít valentýnské rande? Tedy kdybyste si mohli opravdu vybrat. Ne, není potřeba tápat, na jednom z prvních míst na žebříčku popularity by se určitě umístila Paříž.

Valentýn je pro Francouze tradičním svátkem, který prožívají s velkou radostí a šarmem. Zvyk „zamykání lásky“ zavěšením zámečku na mostní zábradlí a vhození klíčku do Seiny se v Paříži natolik uchytil, že město muselo nechat vyměnit zábradlí na mostě u katedrály Notre-Dame. Původní se pod tíhou zámečků začalo bortit, jinými slovy, tolik lásky neuneslo.

 

  

 O co soutěžíme

  Vůně Eclat Nuit pro ni  &  Vůně Eclat Nuit pro něj

Mohou podtrhnout výjimečnost dne svátku zamilovaných. Skrývají v sobě jiskřivou energii noční Paříže, eleganci a smyslnost tohoto výjimečného města. 

Vyzkoušet a nadechnout se jich můžete i vy. Stačí správně odpovědět na naši otázku, poslat odpověď do 15. 2. 2022 na soutez@lady-in.cz a tři vylosovaní si mohou zhluboka přivonět.

Soutěžní otázka:

Jaké tóny v sobě skrývá nová parfémovaná voda Eclat Nuit pro ni?

a)  Borůvky, jasmín, pačuli

b)  Bergamot, bílé fialky, cedrové dřevo

c)  Pelargonie, pomerančové kvítky, pačuli

Nápovědu i více informací najdete na e-shopu:   oriflame.cz

VÝHERCI:

Daniela Kuchaříková,  Moravský  Krumlov

Pokorný Petr, Kolín

Rita Marečková, Hostivice

         

Na svátek zamilovaných však není nutné cestovat až do Francie. Užít si jej můžeme kdekoli. K příjemné pohodě se ale určitě hodí příjemná vůně. S její pomocí se dá vykouzlit atmosféra ještě jiskřivější a smyslnější.

Francie proslula jako kolébka parfumérů. Není tedy divu, že Francouzská společnost parfumérů přišla jako první v roce 1984 s oficiální klasifikací vůní. 

Ty se dělí do sedmi základních skupin – citrusy, květinové, fougére, dřevo, ambra, chypre a kůže. Poslední dvě jmenované se ukrývají i v nových parfémovaných vodách Eclat Nuit pro něho a pro ni od Oriflame.

Květinové vůně jsou ryze ženské, nabízejí pohodu, vyrovnanost a lehkost. Například jasmín, král květin, stimuluje pocit harmonie a štěstí. 

Ukrývá afrodiziakální a podmanivé aroma. Květy jasmínu je pro potřeby parfumérů nutné sbírat těsně před úsvitem, kdy je jejich vůně nejkrásnější a nejsilnější.

Afrodiziakální účinky má také vůně pačuli, která může získávat bezpočet nuancí v závislosti na ostatních ingrediencích. Dobře se snáší jak s květinami a ovocem, tak i s ryze mužnými tóny, které se opírají o vůni kůže. 

Luxusní dech kůže dokáže navodit kouzlo noční Paříže a společně s bergamotem navozuje pocit síly, vyrovnanosti a sebejistoty.