Obalovaný řízek z halibuta s tymiánem a sýrem Gran Moravia

21.05.2020 16:26

PŘÍPRAVA

  • 4 filety z halibuta každý o váze asi 100 g

  • 60 g sýru Gran Moravia

  • 100 g rozpuštěného másla

  • 100 g strouhanky

  • 4 snítky tymiánu

  • máslo

  • sůl

 

POSTUP

  1. Očistěte rybu a nakrájejte tymián. 

  2. Smíchejte strouhanku, tymián a strouhaný sýr Gran Moravia. 

  3. Obalte filety z halibuta v rozpuštěném másle a v ochucené strouhance. 

  4. Filety osmažte do zlatova z obou stran na rozpálené pánvi ve zbývajícím másle. Položte je na papírové utěrky a osolte. 

  5. Podávejte se salátem nebo dušenou sezónní zeleninou.

Zdroj a foto: www.laformaggeria.com