Lirene5

30.06.2022 23:58

 SOUTĚŽ BYLA UKONČENA !

Komu by se nelíbila sluncem příjemně ožehnutá kůže. Jenže ne každý si libuje na rozpálené pláži a vyhledává slunce, kde může. Bronzovou kůži ale můžete mít i bez dlouhého opalování. Stačí se poohlédnout po samoopalovacích přípravcích. Kůže se vyhne působení UV záření a s tím i všem rizikům, které může způsobovat.

 

O co soutěžíme?

Dárkem do soutěže jsou samoopalovací pěny Capucino a Machiato a Kokosová bronzující voda.

   

Příliš velká dávka slunce nemusí hned způsobovat rakovinu, ale pleť se sluněním nadměrně vysušuje a to vede k tvorbě vrásek. 

Spálení si kůže pamatuje a může vést k rychlejšímu stárnutí i vzniku nehezkých pigmentací. Vždy je proto důležité se chránit krémy se SPF.

Kvalitní samoopalovací přípravky umožní  milovníkům  „bronzu“ zhnědnout během několika minut i v době, kdy je dovolená u moře v nedohlednu. Aplikace přípravku je jednoduchá, síla zbarvení se dá ovlivnit. 

Lirene nabízí několik bronzujících pěn vhodných na tělo i obličej. Zajistí rychle přirozeně vypadající opálení, výhodou je především lehké složení s hydratačním komplexem. 

Díky němu se pěna dobře nanáší a rychle vstřebává. Pleť navíc bude chráněna před vysušením a opálení  déle vydrží. 

 

Všechny bronzující pěny jsou inspirovány různými druhy kávy – tomu odpovídají i jednotlivé odstíny zbarvení kůže a kávové aroma navíc předchází případnému nežádoucímu  aroma, které některé jiné samoopalovací přípravky vydávají při kontaktu s kůží.

Samoopalovací přípravek by se měl vždy nanášet na čistou a hladkou pleť. Ideální je sioto před nanesením udělat peeling. Suchou pleť je potřeba před nanesením samoopalovacího produktu promazat hydratačním krémem.

Nenanášejte samoopalovací přípravek dlaněmi, s největší pravděpodobností pak dojde k jejich zbarvení. Použijte raději štětec nebo aplikační rukavici. Pěnu naneste na rukavici a pak roztírejte přípravek co nejvíce do ztracena. Pomůže vám to k rovnoměrnějšímu rozložení, a tedy i k tomu, aby byla barva po celém těle stejná.