Lirene4

15.06.2022 22:35

Soutěž byla ukončena!

Doba otevřených sandálků se nezadržitelně blíží. Jak vypadají ale vaše nohy? Péče přes zimu nebyla asi stoprocentní a je nejvyšší čas všechno dohnat.

Domácí pedikúra ve 3 krocích

Můžete samozřejmě dojít na pedikúru, ale ne vždy se to časově hodí. Navíc, každému není příjemné svěřit péči o nohy někomu cizími. Ale dobrá zpráva, pedikúra z pohodlí domova se dá hravě zvládnout.

1. Nejprve si nohy připravte – dopřejte jim alespoň 10minutovou horkou relaxační lázeň, díky které kůže i nehty na nohách změknou.

2. Zaměřte se na nehty – nohy osušte a dejte se do ošetření nehtů. Kromě nůžek nebo kleštiček je potřeba používat i pilník. Místo oblého tvaru nehty zarovnejte, předchází to možnému zarůstání. S lakováním ještě počkejte, nejdříve je potřeba udělat další krok.

3. Čas na hebkou kůži – k odstranění zrohovělé kůže můžete použít rašpličky, brusky nebo pemzu. Snadněji ale dosáhneme pěkného výsledku pomocí exfoliační masky, která udělá velkou část práce bez námahy a jako bonus chodidla hydratuje.

 O co soutěžíme?

O exfoliačních maskách ne každý slyšel, ale tento nový pomocník v péči o chodidla dokáže dívy. Exfoliační masky vypadají trochu jako igelitové ponožky, uvnitř se ale skrývá několik důležitých složek, které pomáhají postupně odstraňovat odumřelé buňky a s nimi i ztvrdlou kůži. Nohy jsou regenerované, a to nejdéle do několika dní! Ušetří se čas s manuální úpravou kůže.

Lirene Exfoliační maska s 2,5% UREOU. Ta má mnoho blahodárných účinků. Při vyšších koncentracích dokáže ovlivnit strukturu pokožky a pomáhá s lepším pronikáním účinných látek do vrstev pokožky. 

Díky UREE lépe působí účinky 7,5 % kyseliny AHA, kokosového oleje a medového extraktu.

Lirene Péče o nohy dvoufázová 3% UREA. Ta v sobě kombinuje hrubý peeling a exfoliační enzymy ve spojení s regenerační maskou. 

Peeling odstraňuje odumřelé buňky a okamžitě vyhlazuje pokožku. Maska zmírňuje drsnost a popraskání pokožky, vyživuje a zvyšuje pružnost kůže.