Labeta_zavařování

05.06.2023 16:58

  SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!

 PŘIPRAVTE SE NA SEZÓNU S LABETOU

Zavařujete, želírujete, nakládáte? Zkuste si letos přibrat osvědčeného pomocníka, tradiční českou značku Labeta. Vyrobte džem, zavařte sirup či kompot, naložte okurky, uvařte čatní a uchovejte si tak chutě léta na zimní měsíce!

Pro poctivé šťavnaté domácí džemy a marmelády vyzkoušejte třeba čistý Ovocný pektin, který je 100% rostlinného původu a bez jakýchkoli aditiv. 

Nejlépe si rozumí s kyselejším ovocem, je přirozeně bezlepkový a jedno balení vám vystačí na 1 kg ovoce.

Nebo sáhněte po JamFixu na bázi čistého ovocného pektinu.

Ve variantách 1:1, 2:1 a 3:1 si hravě poradí s každým ovocem a vykouzlí z něj prvotřídní pochoutku. A protože ve složení nenajdete žádný sorban či gumy, ale pouze cukr, pektiny a kyselinu citrónovou, perfektně se hodí i pro nejmenší strávníky.

O co soutěžíme?

Ve hře je balíček toho nejlepšího ke zpracování úrody od značky Labeta na celou sezónu.

Bude obsahovat želírovací cukry, přírodní želírovadla, přípravky pro nakládání zeleniny a hub apod. Snadno si pak připravíte spoustu dobrot, jako je třeba Jahodový džem s bezovými květy 

Náš TIP
Pro sladší typ ovoce vyzkoušejte třeba novinku, BIO třtinový želírovací cukr 3:1. 

Připravíte si tak snadno a rychle džemy a marmelády, kterým nikdo neodolá. Nemusíte již přidávat žádný další cukr, potřebné množství je již obsaženo v želírovací směsi. Jeho základem je BIO třtinový cukr, obsahuje pektiny ale žádné konzervanty. 

S Labetou máte raz dva zavařeno.