Glow by JLo

27.01.2022 17:29

  Soutěž je ukončena!

Vyznáte se ve vůních? Možná tedy víte, co mají společného toaletní či parfémové vody Enduring Glow, JLuxe, Glow by JLo nebo JLove? 

Ano, spojuje je jméno Jennifer Lopez. Zpěvačka, herečka, módní ikona, celebrita ale i podnikatelka, která propůjčila své slavné jméno i řadě voňavých lahviček, je velmi schopná žena. Zdá se, že na co sáhne, mívá úspěch. Výjimkou nejsou ani její vůně, se kterými spojuje své jméno již od roku 2002. Od té doby vložila svůj elegantní ženský styl do třicítky voňavých klenotů.

Její vůně nešetří sebevědomím, jsou provoněné ovocnými a květinovými tóny a mohou se tak stát celodenními příjemnými společníky. Své nositelky nikdy nezklamou

O co soutěžíme?

Vůně Glow by JLO nesoucí nadčasovou kombinaci čerstvých květin a krémového pižma je vyjádřením osobnosti Jennifer Lopez. Evokuje svěží vůni pokožky bezprostředně po sprše a zároveň v sobě ukrývá hlubokou smyslnost. Je čistá a jemná svěží jako bílá růže.

Hlava: neroli, růžový grep, pomerančový květ

Srdce: růže, santalové dřevo, ambra

Základ: jasmín, kosatec, pižmo, vanilka

Flakon je stejně sexy jako nahé ženské tělo, září jemně jako barva nahé kůže. Šperky na flakonu jsou inspirovány osobitým stylem JLo.