Fieldmann6

25.05.2023 10:53

  SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!

Jaro je tady. Zakrátko naše zahrady, zahrádky nebo terasy, balkony a okna rozzáří záplava květů nejrůznějších trvalek či letniček. Bez nich či bez voňavých bylinek pro domácí kuchyni i už neumíme balkon, terasu nebo zahradu často ani představit.

Každý, kdo se chystá začít  sázet a přesazovat barevnou voňavou nádheru do truhlíků, skleníků či na záhony, určitě ocení pevné rukavice, které ochrání ruce před drobnými oděrkami a špínou. 

Všem amatérským zahradníkům se hodí i šikovná sada drobného zahradního náčiní, se kterým se pracuje snadno a rychle. 

Také další výrobky, například od značky FIELDMANN, usnadní průběžnou i nárazovou péči o zahradu a okolí domu.

O krásný trávník se postará sekačka (jak vybrat tu správnou najdete zde), gril o letní oběd a zahradní nábytek o pohodlí na terase. 

U značky FIELDMANN ale najdete i žebříky, svářečku, plotostřih, a ještě mnohem víc. Stačí se podívat na www.fieldmann.cz

O co soutěžíme?

 

 Sada lehkých ručních nástrojů Fieldmann FZNR 1101, které se při zahradní údržbě hodí úplně každému. Součástí je motyčka, podlouhlá přesazovací lopatka s měřítkem hloubky, zahradnický drápek, vidlička a vyrývač kořínků. 

Snadno a rychle bez poškození se dají přesouvat jednotlivé rostlinky na lepší místo, okopat chřadnoucí rostlinky nebo se zbavit pampelišek z trávníku. 

Kdo je bude mít po ruce, nebude se bát žádné drobné práce na zahradě.

Při práci na zahradě nebo při ošetřování květin v nádobách se určitě hodí i kvalitní ochrana rukou. Prsty i nehty budou chráněné v pevných rukavicích Fieldmann FZO 5010

Prstová a dlaňová část je vyrobena z jemné kozlí kůže, vrchní část tvoří elastická syntetická tkanina. S jejich pomocí a i s pomocí kvalitního krému na ruce se nebudete muset po jarních úpravách zahrady za své ruce stydět. Budou stále jemné, chráněné před oděrkami a špínou.