Fieldmann4

01.03.2022 18:14

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

Už to tak je. Jakmile zaklepe na dveře jaro, máme najednou víc chuti a energie začít si vylepšovat bydlení. Daleko ochotněji se pustíme i do větších projektů, jako je třeba malování. Patnáctidílná sada Fieldmann FDMV 1401 zahrnuje vše, co pro snadné a rychlé vymalování interiéru budete potřebovat.

Rozhodnout se vymalovat bývá někdy těžké. Bude to stát nemalé peníze a když se do práce dáme sami, čeká nás opravdu spousta práce – posouvání nábytku, rolování koberců, a navíc si musíme  sehnat všechny potřebné pomůcky.

Sada na malování Fieldmann ušetří čas, ale i finance. Pokud byste totiž měli pořizovat každou ze součástí zvlášť, cena se vyšplhá na několikanásobek. Takový  pomocník se tedy určitě vyplatí, stejně jako další nabídka výrobků spojených s péčí o byt, dílnu, garáž, zahradu nebo okolí domu. 

Opravdu bohatý sortiment Fieldmann zahrnuje například i techniku pro čerpání vody, dřevěný a kovový zahradní nábytek, grily či autopříslušenství. V posledních letech se značně rozšířila i nabídka AKU přístrojů. Ucelený program nástrojů na jednu baterii, AKU FAST POWER 20V, dnes obsahuje komplexní škálu pomocníků pro dílnu i zahradu.  Více na www.fieldmann.cz.

O co soutěžíme?

Sada na malování FDMV 1401 obsahuje: 2 polyesterové válečky 230 mm, 2 polyesterové válečky 75 mm, 1 polyesterový váleček 100 mm, zásobník na barvu 230 mm, rámeček 230 mm, rámeček 75 mm, štětec 50 mm, rohový štětec, válečkový rám 100 mm, otvírák na plechovky barev, míchadlo na barvu, maskovací pásku 36 x 50 m a zakrývací plachtu.

 

Fieldmann je česká, kvalitní, spolehlivá a dnes již dobře zavedená značka, ke které se zákazníci stále vracejí. Vznikla v roce 2010 a od té doby se stále rozrůstá a expanduje. Pravidelně se vylepšuje a rozšiřuje sortiment, nejen o jednotlivé výrobky, ale o celé kategorie.