Dr.Max7_NUANCE

30.05.2022 17:33

  SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!

Pleťové masky patří k nejoblíbenějším pečujícím kosmetickým přípravkům. O získání zájmu mezi sebou bojují pleťové masky pro všechny druhy pleti umístěné v kelímku, v sáčku se složenou látkovou maskou napuštěnou nejrůznějšími koncentrovanými složkami, masky určené ke smývání, vstřebatelné nebo slupovací. A to je jen základ. Každá z nich si najde své příznivce, kterým zaručuje očekávaný úspěch.

Když před časem vstoupila na trh nová pečující dermokosmetika Nuance, bylo to po třech letech vývoje. Zkušení vývojáři týmu Dr.Max Pharma spolupracovali s francouzskou farmaceutkou Isabelle Katz, odbornicí, která je podepsaná pod složením celé řady luxusních kosmetických přípravků.

Nuance ve své řadě Supreme Lifting dnes nabízí ucelený koncept péče o normální neproblematickou pleť. Vedle denního krému pro normální či suchou pleť a nočního krému pro všechny typy pleti, ke zpevnění pleti pomůže liftingové sérum a je tu i sérum k péči o jemné oční okolí. Součástí řady je i mimořádná maska. 

Pleťová péče Nuance se vyrábí ve Francii u prvotřídního kosmetického výrobce Alban Muller. Jedná se o českou privátní značku Dr.Max. Kosmetika je výjimečná tím, že obsahuje řadu cenných aktivních látek, které na pleť prokazatelně fungují a jsou z 97 % čistě přírodní, mnohé v bio kvalitě. 

Dermokosmetika NUANCE neobsahuje žádné syntetické chemické přísady jako minerální oleje, parabeny či silikony. Staví na přírodních složkách, tedy rostlinných olejích a výtažcích z rostlin získaných moderní metodou zeodratace, tzn. velmi pomalého vysoušení ve vakuu. Všechny extrakty použité v NUANCE splňují farmaceutický stupeň čistoty.

O co soutěžíme

NUANCE Magical Supreme Golden mask je unikátní pleťová maska, která díky vysoké koncentraci přírodních aktivních látek pleť okamžitě vypíná, vyplňuje, zvláčňuje a vyživuje.

Obsahuje výtažek z jantaru, který masce propůjčuje zlatou barvu a působí jako silný antioxidant. Pleť je po použití zpevněná, sametově hebká, vláčná a rozzářená. Maska má krásně jemnou konzistenci a výborně se nanáší. Už po 15 minutách pleť okamžitě vypíná, vyplňuje vrásky, zvláčňuje, vyživuje a rozjasňuje.

Obsahuje patentovanou složku Repulpami ER z květů bílého ibišku a plodů baobabu, extrakt z červené vinné révy k udržení mladistvého vzhled pleti, extrakt z ginko biloba proti předčasnému stárnutí pleti, patentovanou látku Drieline zvyšující přirozenou obranyschopnost pokožky, extrakt z kaštanu proti zarudnutí a k redukci váčků a tmavých kruhů pod očima a extrakty z chrpy a heřmánku. Výtažek z jantaru masce propůjčuje zlatou barvu a působí jako silný antioxidant

Maska se nanáší na vyčištěnou pleť obličeje, popř. na krk a dekolt. Dá se aplikovat i na okolí očí, ale bez přímého kontaktu s očima. Po 15-20 minutách působení odstraňte teplou vodou. Používá se jednou týdně.