Dr. Dudek3

14.12.2023 09:57

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!

aaa

SOUTĚŽ o tři balíčky kosmetiky Dr. Dudek

Zimní období znamená pro pleť velkou zátěž. Je třeba vynaložit nemalé úsilí, aby zůstala zdravá a hydratovaná a vedle péče  zvolit i správnou kosmetiku. Tajnou zbraní pro krásnou a zdravou pleť i v těch nejchladnějších měsících může být přírodní propolisová kosmetika dr. Dudek.

          

Propolis si včely vyrábějí z pryskyřice stromů, vosku a svých vlastních enzymů. Propolisová kosmetika pomáhá udržovat pokožku hydratovanou a zabraňuje nadměrnému vysoušení. Je vhodná pro všechny typy pleti. Obsažené antioxidanty (vitamin E) chrání pokožku před poškozením způsobeným volnými radikály, což může dokonce přispět k prevenci předčasného stárnutí pokožky.

O co soutěžíme

Neředěná Propolisová tinktura Dr. Dudek zklidňuje podrážděnou pleť a napomáhá k rychlejší regeneraci drobných poranění, třeba po štípnutí hmyzem. Hodí se i k ošetření oblasti rtů a koutků. Tinktura slouží i ke zmírnění příznaků nachlazení, nebo k regeneraci dásní či při aftech. Kloktá se 2-3x denně podle potřeby, při použití na sliznici je tinkturu nutné ředit pitnou vodou v poměru cca 1:5.

Propolisová mast Dr. Dudek účinně chrání pleť před mrazem, hydratuje a změkčuje rozpraskanou kůži. Regeneruje podrážděnou pokožku, urychluje hojení a dá se použít i jako balzám na rty. Mast se nanáší v tenké vrstvě na pokožku 2-3x denně a jemně se vtírá do kůže.

Asijská Mumio mast Dr. Dudek se vyznačuje silným regeneračním a ochranným působením. Obsažené asijské mumio intenzivně chrání suchou, citlivou a podrážděnou pleť. Mumio mast se využívá k doplňkové péči o pokožku v okolí akné, i jako výživný pleťový krém při prevenci vrásek, k péči o pleť po slunění nebo k doplňkové péči o jizvy. Slouží jako ochrana při nepřízni počasí a k výživě zralé pleti. Pleť omyjte čistou vodou a aplikujte potřebné množství Mumio masti 1-3x denně. Je možné promazávat i několikrát denně.