Dermedic Capilarte

25.10.2022 21:24
 

Vypadání vlasů dokáže pořádně potrápit. Ne všichni vědí, že tento nežádoucí proces ovlivňuje i roční období – podzim bývá nejnáročnější.
Pomoci mohou vlasové kúry Dermedic Capilarte s účinným komplexem 
PILOTANTUMTM 
. Posilují vlasové folikuly a podpoří jejich zásobení kyslíkem, vitaminy a živinami. Vlasy budou silnější, pevnější, rychlejší v růstu, a naopak pomalejší ve vypadávání.

Řada Dermedic Capilarte zahrnuje kúry pro vlasy i pokožku hlavy, jejichž účinnost je založena na komplexu aktivních látek PILOTANTUMTM. Tyto látky pomáhají zlepšit přísun krve do vlasového folikulu. Folikulové buňky jsou tak zásobovány dostatečným množstvím kyslíku, základních vitamínů a živin. Komplex stimuluje biologickou aktivitu folikulu, která urychluje a zintenzivňuje růst vlasů.

Aplikace kúry je jednoduchá. Vlasy se umyjí ošetřujícím šamponem Dermedic Capilarte a pokožka hlavy se zároveň důkladně promasíruje. Účinným látkám se tak usnadní přístup k vlasovým folikulům. Vlasům se tak vrací přirozená krása.

O co soutěžíme?

O dva šampony s obsahem komplexu PILOTANTUMTM

Dermedic Capilarte – Šampon stimulující růst vlasů

Šampon zlepšuje díky komplexu aktivních látek i kofeinu mikrocirkulaci v pokožce hlavy, čímž povzbuzuje aktivitu vlasových váčků.

Regeneruje, chrání a posiluje buňky vlasového folikulu, vlasům dodává objem a sílu. Extrakt z kmenových buněk jabloně vyživuje vlasové váčky a zlepšuje jejich vitalitu. 

Extrakt z bazalky královské snižuje aktivitu 5-alfa-reduktázy, omezuje vypadávání vlasů. Šampon se dá kombinovat s dalším výrobkem, jehož jméno najdete v soutěžní otázce.

 


Dermedic Capilarte – Posilující šampon proti vypadávání vlasů

Posilující šampon proti vypadávání vlasů je kúrou pro slabé a řídké vlasy s nedostatečným růstem. 

Podílí se na zastavení vypadávání vlasů, zvyšuje objem a tloušťku vlasů i jejich celkovou sílu a vitalitu. Nenarušuje fyziologickou rovnováhu mikrobiomu pokožky hlavy. 

Šampon vlasy zvlhčuje, usnadňuje rozčesávání. Výrobek je vhodný jako rozšíření kúry Capilarte stimulující růst vlasů.