Dermacol21

31.12.2023 15:19

  SOUTĚŽ

o tři dárkové balíčky kosmetiky Collagen III od Dermacol

Kosmetickým dárkem nikdo nepohrdne. Proč nevypadat dobře a pečovaně? Však i ti, kteří tvrdí, že je něco takového ani moc nebere, nemluví pravdu. 

Krém prostě potěší každou ženu. Horší to bývá s výběrem, protože ne každá se ve světě kosmetických kouzel vyzná a vybrat jako dárek správnou kosmetiku je trochu problém. Proto se také před lety objevily na trhu kosmetické balíčky, zcela jasně nasměrované na konkrétní cílovou skupinu nebo okruh působení. Kosmetika pro mladší pleť, pro starší– žádný problém, s nimi se chyba snad ani nedá udělat. A jak si vybrat? 

       

Na letošních vánočních balíčcích aktuálně září tváře dam, které tvoří tým Dermacol. To ony poskládaly jejich obsah tak, aby svým budoucím majitelkám přinášely radost a také pomoc.

O co soutěžíme?

Dárkový balíček Collagen+  denní a noční krém a omlazující sérum. 

Postará se o dostatečnou hydrataci, redukuje hloubku vrásek a zpevňuje kontury obličeje. Vysoký obsah kolagenu a extraktu z mořských řas pleť vypíná a obnovuje její pružnost a svěžest. Obsahuje tři kvalitní přípravky a kosmetickou taštičku.

Collagen+ Omlazující denní krém

Speciálně vyvinutý krém pro vyhlazení a intenzivní omlazení pleti. Hydratuje pokožku, výrazně redukuje hloubku vrásek a zpevňuje kontury obličeje s pomocí vysokého obsahu kolagenu a extraktu z mořských řas. Krém se výborně roztírá a je vhodný i jako podklad pod make-up. Vyhlazuje vrásky a jemné linky, zpevňuje, SPF 10. Pleť je hydratovaná a viditelně vyhlazená.

Collagen+ Intenzivní omlazující noční krém

Vysoce účinný omlazující noční krém s obsahem kolagenu poskytuje pleti optimální péči během spánku. Redukuje hluboké vrásky, pleť vypíná, hydratuje a zjemňuje. Pravidelným používáním se pleti navrací pružnost, energie a mladistvý vzhled. Naneste večer na dokonale očištěnou pleť. Aplikujte jej krouživými pohyby směrem od vnitřní k vnější straně obličeje. Pro všechny typy pleti.

Collagen+ Intenzivní omlazující sérum

Bojuje proti viditelným známkám stárnutí pleti. Díky vysokému obsahu kolagenu, kyseliny hyaluronové a dalších účinných látek pleť vyhlazuje a omlazuje. 

Vysoce účinné tvarující sérum na obličej navrací pleti elasticitu, vyplňuje vrásky a efektivně zabraňuje jejich vzniku. Zjemňuje  texturu  pleti, stimuluje produkci kolagenu. Ochablou pleť vypíná a ta je na pohled viditelně omlazená a jemnější.