Dermacol20

07.08.2023 12:48

Letní měsíce nám někdy přinášejí velké dilema. Líčit se nebo raději nelíčit? Horka dávají make - upu zabrat a tak není divu, že si tající oční stíny a drolící se barvy na řasy a obočí někdy raději odpustíme. Jenže vzdávat se radosti z letního líčení je opravdu velká chyba.

Líčení (nejen) k vodě

Výběr dekorativní kosmetiky je velký a pestrý, možností mnoho. Proč se tedy zbytečně vzdávat a zbavovat se příjemného   potěšení z perfektně nalíčených očí? 

Problém s horkem hravě vyřeší voděodolné řasenky, stíny nebo barevné linky. Při použití si i v letních parnech dokáží  spolehlivě plnit účel, pro který byly vytvořeny. 

Žádné rozmazané líčení očí ani u vody, natož potom při běžném fungování ve městě nebo na dovolené.  Vydrží perfektní mnoho hodin a budou skvělým doplňkem celého léta.

 

O co soutěžíme?  

Pokud patříte k těm, kteří se rádi líčí i k vodě, tak nedáte dopustit na voděodolný make-up. Základem a absolutním must have letního líčení je voděodolná řasenka.

Nová Imperial řasenka, dodá řasám plnější vzhled a maximální délku až na  24 hodin. Obsahuje vysoký podíl pigmentů, takže pro dokonalý výsledek postačí už jedna vrstva. Složení obohacené o včelí a karnaubský vosk řasy regeneruje a zabraňuje jejich vysoušení. Vitamín E je zase chrání před nepříznivým vlivem volných radikálů.

K bronzové pokožce dokonale ladí výrazné barevné líčení. Hravé barevné linky dokonale nalíčí oči pro dovolenkový pobyt u vody, na párty nebo pro běžný den ve městě. 

Barevné tužky na oči Summer Vibes se stanou hitem letošního léta. Jejich veganské složení je voděodolné, vysoce pigmentované a snadno se aplikuje. Vybírat můžete i z několika nových pastelových odstínů, které se skvěle kombinují.