Dermacol Cannabis

03.10.2022 13:38

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

Mít krásnou pleť by chtěla každá žena. Jenže chtít jen nestačí. Je k tomu potřeba vybrat i správnou kosmetiku a to není tak jednoduché. Pokud hledáte univerzální ingredienci, která zklidní citlivou pokožku, nezatíží mastnou ani smíšenou pleť a zároveň hydratuje, zaměřte se na konopný olej. V řadě Cannabis od značky Dermacol ho najdete v celé škále produktů na tvář i tělo. O čtyři novinky si můžete zasoutěžit.

Nejvýraznějším benefitem konopného oleje jsou jeho protizánětlivé účinky. Obsahuje omega mastné kyseliny, které eliminují tvorbu kožního mazu, ucpávání pórů a tvorbu vyrážek. Díky dobré vstřebatelnosti výborně proniká přes jednotlivé vrstvy pokožky, kde obnovuje poškozené buňky a pomáhá tvorbě kolagenu. Pokožka je jemnější a bez známek stárnutí. Proto také Dermacol nabídl komplexní pleťovou péči pro všechny věkové kategorie.

             

Řada Dermacol Cannabis obsahuje zklidňující denní krém a sérum s CBD, které  doplňuje detoxikační jílová maska a čisticí krém na tvář k odličování a zabraňuje jejímu vysoušení. Novinkami v této řadě jsou dvoufázová micelární voda a zklidňující textilní maska. Základ tělové kosmetiky Cannabis od Dermacol tvoří tělové mléko, výživné tělové máslo a mycí emulze na intimní partie. Péče o pokožku těla doplnily sprchový krém a tělový peeling.

O co soutěžíme

 Z klidňující textilní maska Cannabis s konopným olejem  a CBD obsahuje i kyselinu hyaluronovou a extrakt z goji.  

Maska působí jako první pomoc pro unavenou a namáhanou pleť. Je vhodná i pro velmi itlivou pokožjku a obsahuje až 97 % přírodních ingrediencí .

Dvoufázová  micerální voda  Cannabis a kyselinou hyaluronovou čistí a ě odstraňuje i voděodolný make-up z celé tváře včetně okolí očí a rtů. Obsahuje též aloe vera, extrakt z okurky a panthenol, jež pleť hydratují a regenerují. VEGA'.

Zklidňující sprchový krém Cannabis s 10 % konopného oleje. šetrně čistí pokožku celého těla. zklidňuje, zvláčňuje a zabraňuje jejímu vysoušení. Neobsahuje mýdlo, takže pokožku nedráždí.

Cannabis s konopným olejem obsahuje konopný olej lisovaný zastudena s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin. Hydratuje, podporuje regeneraci.  

Peeling nanášejte na vlhkou pokožku celého těla, napěňte a jemně masírujte krouživými pohyby. Na závěr ji důkladně opláchněte