Biorepair

11.09.2022 19:43

SOUTĚŽ JE UKONČENA!

 

SOUTĚŽ

o tři balíčky zubních past Biorepair

Návštěva zubní ordinace nepatří k vyhledávaným kratochvílím, zejména když  ji doprovází bolavý zub. 

Zuby ale mohou zazlobit pronikavou bolestí v okamžicích, kdy se dostanou do náhlého  kontaktu se studeným nebo teplým nápojem.

Těmto situacím se dá ve velké míře předcházet. Správný výběr produktů určených k zubní hygieně a pečlivá péče o zuby a dásně dokáží eliminovat potíže i zkrátit  nepříjemné okamžiky na zubařském křesle. 

Značka zubních past Biorepair se zaměřuje na prevenci i řešení citlivosti zubů, tvorby zubních kazů, krvácení dásní a dalších potíží.

Všechny zubní pasty Biorepair mají patentovanou formuli microRepair®, která nahrazuje fluorid obsažený v běžně používaných pastách. Díky tomu dokáží na rozdíl od fluoridu opravit poškozenou sklovinu a chránit ji. Dokáží také snižovat bolest způsobovanou citlivostí na teplé a studené podněty a omezuje tvorbu zubního plaku, kazu i kamene. Nabízí tak komplexní ochranu zubů a ústní dutiny, mohou je používat bez omezení dospělí i děti.

O co soutěžíme?

Zubní pasta Biorepair Fast Sensitive Repair International poskytuje okamžitou úlevu od bolesti citlivých zubů. Díky technologii microRepair® totiž proniká do jejich poškozených částí a pomáhá je zacelovat. Nepříjemná bolest a zvýšená citlivost při pití studených nebo teplých nápojů bude už minulostí. Pastu je možné samozřejmě používat i jako každodenní prevenci proti problémům s citlivými zuby.

Pasta BioRepair Total Protective Repair chrání zuby před kazy a brání usazování zubního plaku i tvorbě zubního kamene. Zároveň obnovuje strukturu skloviny a pomáhá ošetřit zubní krčky. I tato pasta se podílí na snížení citlivosti zubů. Je možné ji používat dlouhodobě, neobsahuje totiž kromě fluoridu ani parabeny a SLS. 

Ilustrační foto: pixabay