Astrid5

25.12.2022 09:50

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!

Co čekáme od pleťových krémů? Aby ošetřily pleť a poskytly jí celodenní péči a ochranu před vnějšími nepříznivými vlivy. A také ji dostatečně hydratovaly, bránily proti vráskám a před všemi podobnými důsledky stárnutí.
Jejich prostřednictvím by měla pokožka dostat nezbytnou porci zpevňujících látek, tak aby byla dostatečně vypnutá a v kondici. Je to hodně? Nebo málo?
Pro péči o pleť už navrhly kosmetické firmy celé řady přípravků, které na sebe logicky navazují a vzájemně se doplňují. Zaměřují se na různé typy zákaznic, od dospívajících, kde je hlavním problémem akné, až po zralý věk, kde má kosmetika vedle dostatečné hydratace poskytovat i výživu a zajistit dostatečnou kondici.

Astrid se již roky specializuje na pleťové krémy, jejichž působení postupně doplní i pleťová séra, pleťové masky a různé další přípravky. Řadu Vitamin C vedle nočního a denního krému tvoří i Energizující a rozjasňující textilní maska, Pleťové sérum proti vráskám pro zářivou pleť a Exfoliační a rozjasňující peelingový gel.

O co soutěžíme

Astrid Denní krém Vitamin C proti vráskám obsahuje vitamin C, který je známý svými antioxidačními účinky na pleť, posiluje produkci kolagenu a zvyšuje rovnoměrný tón a jas pleti. 

Dále obsažený vitamin B3 pomáhá obnovovat povrch pleti, brání ztrátě vlhkosti a dehydrataci a také pomáhá zlepšovat zářivost pleti.Pokožku dostatečně hydratuje, zlepší její pevnost a redukuje vrásky

 

Astrid Noční krém Vitamin C proti vráskám zajišťuje omlazující ošetření pleti během spánku, ráno je pokožka přirozeně prozářená a plná energie.

 Zlepšuje se pevnost pokožky a její vyživení. Posiluje se produkce kolagenu a zvyšuje rovnoměrný tón i jas pleti. 

Obsažený vitamin C je antioxidant, vitamin B3 pomáhá obnovovat povrch pleti. 

Přispívá k dostatečnému udržení vlhkosti a brání dehydrataci.