Treska na plechu
26.01.2025 18:38
PŘIPRAVA
-
2 filety tresky
-
2 červené cibule
-
1 palička česneku
-
6 rajčat
-
1 menší žlutá paprika
-
1 střední cuketa
-
3 mrkve
-
100 g fety
-
koření na ryby, sůl, pepř
-
olivový olej
-
citronová šťáva
POSTUP
Nejprve pokrájíme zeleninu na kostky velikost cca 2 až 3 cm a naskládáme do pekáčku.
Poté na zeleninu rozdrobíme balkánský sýr nebo sýr feta a promícháme.
Na zeleninu položíme filety ryby, posypeme kořením na ryby, solí a pepřem.
Zakapeme citronovou šťávou. Stroužky česneku oloupeme a přidáme do pekáče, obsah pekáčku zalijeme olivovým olejem a upečeme. Dozdobíme mladým koprem.
-mš-
Foto: pixabay