Saloos16

02.10.2023 11:48

 

SOUTĚŽ 

o tři balíčky aromaterapeutické biokosmetiky SALOOS

Česká značka Saloos, výrobce  aromaterapeutické kosmetiky  letos slaví 30. let od svého vzniku. Za tu dobu vybudovala širokou nabídku přípravků pro zdravou a kvalitní péči o pleť a pokožku celého těla z čistých přírodních surovin. Umožňují komplexní pravidelnou pomoc tak důležitou pro udržení mladistvého vzhledu, hloubkovou hydrataci i zamezení rozvoje projevů stárnutí v podobě nežádoucích a předčasných vrásek. 

Přírodní kosmetika nabízí nejjemnější a nejpřirozenější péči o obličej, krk, dekolt, a samozřejmě i o pokožku celého těla. Saloos, to jsou masážní a tělové oleje, aromaterapeutické přípravky, květinové vody k čištění a hydrataci, pleťová séra i odličovací přípravky nebo pěstící péče o pleť a jemné oční okolí. Vybírat ze široké nabídky se dá podle typu přípravku, vůní nebo očekávaného efektu.

O co soutěžíme?

V balíčku najdete nové Bioaktivní Vitamín C sérum pro rozjasnění a omlazení pleti. Každá lahvička obsahuje neuvěřitelných 10% vitaminu C. Jeho účinky efektivně posiluje vitaminový booster Raykami, který pomáhá předcházet stárnutí pleti způsobené UV zářením. Obě složky společně působí silným anti-age efektem, redukují vrásky a zesvětlují pigmentové skvrny. Inovativní spojení obou rozjasňujících složek svými hydratačními účinky doplňuje nízkomolekulární kyselina hyaluronová.

Jemná bio mycí pěna Intimia bude vaším každodenním parťákem při mytí a holení. Komplex z mandlového oleje, měsíček a bio aloe vera posilují zklidňující účinky a napomáhají regeneraci pokožky. Aktivní látky BioEcolia a Teflose chrání před nežádoucími mikroorganismy a pomáhají udržet přirozenou mikroflóru pokožky intimních partií.

Bio Hydratační sérum na rty s exotickým kokosem, kyselinou hyaluronovou, aktivním výtažkem z mořské řasy a bio rostlinnými oleji intenzivně vyživuje a při pravidelném nanášení po dva týdny dvakrát denně zanechává rty plnější průměrně o 21 %. Obnovuje jejich přirozenou barvu, dodá lesk i hebkost. Příjemně se nanáší, nelepí a nevysušuje. Sérum je zabaleno v ekologickém balení z travnatého papíru, který šetří emise, vodu a k jeho výrobě nejsou potřeba žádné chemikálie.