Mečoun s zeleninovočesnekovou přílohou
 
           
                    23.11.2019 18:53    
              									
                    
		
		      
                        
                      			
              
                    
                      
                
          
            .jpg)
PŘÍPRAVA
- 
	filet mečouna 
- 
	2 lžíce olivového oleje 
- 
	2 stroužky česneku 
- 
	1 červená paprika 
- 
	1 zelená paprika 
- 
	bílý pepř 
- 
	citron 
- 
	sůl 
POSTUP
Filet osolíme, opepříme a pokapeme štávou z citronu.
Na pánev položíme rybu do rozpáleného oleje a poobou stranách rychle opečeme.Vyjmeme a dáme do tepla.
Na stejné pánvi na olej přidáme rozdrcený česnek a nakrájené papriky, posolíme, lehce podlejeme a necháme chvíli dusit, tak aby zůstaly papriky lehce křupavé. Filet z mečouna přidáme, směsi a opatrně omáčkou podléváme.
Servírujeme s rýží, bílým chlebem nebo kuskusem.
 
Foto pixabay
