Hoďte si kostkou...

09.04.2014 22:37

Hrací kostky napoví, co vás čeká, varují před neúspěchy a připraví vás na změny…

Věštění z kostek znal lid už ve starověku, kdy jim přisuzoval čarodějnou moc. Tehdy se kostky používaly vlastně denodenně, aby pomáhaly v důležitých rozhodováních, dokonce i ve výběru toho pravého z kandidátů na manžela. Hledáte i vy štěstí, lásku, úspěch...? Požádejte o pomoc hrací kostky. 

* K házení potřebujete dvě kostky a dřevěný, případně porcelánový hrneček. Kostky si nikdy nepůjčujte od dětí, je třeba, abyste měla své vlastní určené specielně věštění.

* Vložte je do hrnečku, několikrát s nimi zatřepte a vysypte je na hladký povrch – stůl, deku…

* Věštby jsou dvě – první z počtu bodů (ta ukazuje na životní úspěchy), druhá z každé kostky odděleně. Kostka, která je blíž k vám, vypovídá o přítomnosti, kostka vzdálenšjší předpovídá budoucnost.

 

PŘEDPOVÍDÁNÍ Z JEDNOTLIVÝCH KOSTEK

Jednička na bližší kostce říká, že jste soustředěná především sama na sebe. Ve svém životě příliš velké změny neplánujete. Oceňujete panující stabilná situaci, bohaté a bezpečné zázemí. Líbíte se jemným a něžným mužům.

Jednička na vzdálenější kostce znamená štěstí a předpovídá vám lepší zprávy v nejbližších měsících. Očekávejte příliv vyšší hotovosti. Je také pravděpodobné, že zanedlouho povýšíte v zaměstnání.

Dvojka na bližší kostce ukazuje na to, že snadno podléháte vlivům, snadno měníte názor a poddáváte se náladám. Je pro vás těžké přijímat konečné rozhodnutí – nyní to však musíte udělat. Jeho protahování by situaci jenom uškodilo. 

Dříve než necháte jednat srdce, důkladně prověřte objekt svých tužeb.

Dvojka na vzdálenejší kostce věští nová poznání. Seznámíte se se zajímavými lidmi, rozšíříte okruh svých přátel.

 


Trojka na bližší kostce je znakem toho, že jste rozběhaná, stále se vám nedostává času. Obstaráváte nejrůznější záležitosti, jste v kontaktu s mnoha lidmi. Nepřeceňujte však své síly, snažte se i odpočívat.

Trojka na vzdálenejší kostce  vás nabádá k vyrovnanosti.  Nové projekty v zaměstnání se dočkají jistého úspěchu teprve v příštím roce. V citové oblasti se po době, kdy se vám jen točila hlava, objeví první vlaštovky, zvěstující pozitivní změny. Osamělé ženy mají naději, že potkají spřízněnou duši.

 

Čtyřka na bližší kostce svědčí o tom, že se nedokážete odpoutat od práce. Stále hledáte a nacházíte nové činnosti, zajímáte se o maličkosti, ztrácíte čas a energii, místo toho, abyste odpočívala a bavila se. Jestliže jste mladá, pak opravdu neztrácejte čas, protože mládí, to je jen chvilka…

Čtyřka na vzdálenejší kostce symbolizuje zamilované páry. Je proto známkou toho, že nastává příznivá doba zejména pro snoubenky. Jestliže jste však sama, nevadí, ale určitě se nevyhábejte přátelským setkáním.  Na jednom z nich vás totiž potká štěstí a poznáte někoho opravdu zajímavého. 

Pětka na bližší kostce znamená, že vám schází rohodnost, a tak honíte dva zajíce najednou. V honbě za penezi přijímáte riziková předsevzetí, což bývá důvodem k vaší podrážděnosti. Proto se rychle vyvázejte z nejistých transakcí.

Pětka na vzdálenejší kostce napovídá, že nejbližší období bude pro vás dost složité. Je třeba vybudovat dobré základy pro stabilní budoucnost. Pro jedny bude důležitá profesionální kariéra, pro druhé domov. Podpora blízkých se ukáže být velmi platná.

 Šestka na bližší kostce hovoří o tom, že přespřílišná sebedůvěra vás může svést na scestí. Když emoce převáží nad chladnou hlavou, více ztratíte než získáte. I když je to těžké, musíte přiznat chybu, poprosit o odpuštění a když je to třeba, tak chybu napravit. Můžete počítat s pomocí partnera.

Šestka na vzdálenejší kostce předvídá problémy, které se ale naštěstí vyřeší samy. Naslouchejte dobrým radám blízkým.

 

PŘEDPOVÍDÁNÍ ZE SOUČTŮ BODŮ

Dvojka předpovídá dlouhodobý finanční úspěch. Máte štěstí na výhodně transakce – levně nakoupíte, draze prodáte, správně investujete. Nejvíce získáte na trhu s cennými papíry. Nebojte se rizika. Důležitou roli ve vašem životě sehraje starší žena, někdo z rodiny. Díky ní získáte nejen ve sféře materiální, ale i osobní. Poznáte zajímavého a zámožného muže.

Trojka předvídá množství zajímavých věcí. Před vámi je daleká cesta ve společnosti čarovného muže. Zachovejte ale chladnou hlavu, protože ten pán, třebaže rád platí a je znamenitým společníkem, se daleko méně ochotně na někoho váže.

Čtyřka často zvěstuje domácí nedorozumění. Za žádných okolností se nedejte vyprovokovat a nvyvolávejte scény. Mohlo by se stát, že ve zlobě použijete slova, kterých budete později hořce litovat. Nesnáze zanedlouho pominou a pak můžete v klidu vysvětlit své argumenty. Je naděje, že váš blízký jim porozumí a bude je akceptovat.

Dvě dvojky říkají, že vy i váš partner si znamenitě rozumíte. Nemáte před sebou tajemství, zahrnujete se vzájemnou důvěrou, prostě dokážete si porozumět v každé záležitosti. Spravedlivě se vždy dělíte o každodenní starosti a všechna rozhodnutí týkající se  rodiny i domácnosti činíte společně. Proto také se nejlépe cítíte ve společnosti svých nejbližších.

Pětka je velmi pohotová a aktivní. Jestli hledáte práci, nenechte se odradit prvními neúspěchy. Buďte otevřená novým trendům. Je-li třeba změnit kvalifikaci, doplňte si vzdělání. Získáte vysněné zaměstnání a dobrý plat. Pro ty, kteří chtějí dělat kariéru, je svět otevřen. 

Dvojka s trojkou dělí rodinu. Naznačuje, že děti dorůstají a chějí se vydat vlastními cestami. To je pro rodiče nasnadné období, zůstává jim víra, že jejich potomci budou rozumní.

Šestka  přináší překvapivé situace. Očekáváte úspěch, ale mohou se dostavit nesnáze. Obáváte se rizika spojeného s cestou, která však může být počátkem úspěchu. Neočekávaná vydání udělají díru do domácího rozpočtu. Mladým párům vynahradí každodenní starosti radost z narození vysněného potomka.

Součet 6 na těchto kostkách předpovídá už dlouho očekávané změny k lepšímu. Objeví se nabídka nového zaměstnání, naskytne se dobrá příležitost, jak vylepšit bytové poměry. Vezměte si úvěr, kupte parcelu, vyměňte stávající bydlení za lepší.

Dvě trojky mají dvojí hodnotu. Čeká vás finanční úspěch, dary a zvětšení majetku. Výhodná bude pro vás práce ve skupině. Je ale třeba, abyste se podílela na společensky prospěšné a charitativní činnosti.

Součet jednotky a šestky vybízí k tomu, abyste na sebe vzala větší odpovědnost za sebe, i za vaše blízké. Projevte svou empatii, vciťte se do potřeb dětí, manžela i přátel. Buďte vstřícná, přející, trpělivá. Vyslechněte, poraďte, pomozte. Během dovolené odkryjete krásu nejen v přírodě, ale i v lidech. Jestliže pocítítě chuť něco vytvořit, chopte se pera, štětce, jehly.

Sedmička hovoří o tom, že vám schází ukázněnost a tolerance. V diskuzích tolerujte přesvědčení druhých, používejte přesných argumentů, atakujte problémy, ne osoby. Pozornost věnujte finančním otázkám, nepřijímejte unáhlená rozhodnutí. Dbejte o zdraví a krásu. Proměňujte se duševně I fyzicky, ale rodinný stav neměňte.

Sedmička je impuls k činnosti. Plány uzrály k realizaci. Co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítra. Zvyšte si kvalifikaci – zapište se do kurzů, např. jazykového, počítačového, do postgraduálního studia. Dětem vyberte odpovídající školu, muže přemluvte k navštěvování posilovny.

Součet 2 + 6 ukazuje na vaši svědomitost a poctivost. I proto provádějte obchodní transakce s lidmi solidními a loajálními. Než někomu svěříte peníze, přesvědčte se, že mu můžete důvěřovat. V partnerských vztazích se zbavte podezíravosti. Dbejte o dobrou atmosféru nejen doma, ale i v zaměstnání. 

Osmička značí, že v zaměstnání se všechno urovná a dovolenou prožijete senzačně. Ty, které hledají práci ji najdou, polepší si.  Rovněž uchazečky o studium mají šanci se na školu dostat.

Sestava dvou čtyřek otevírá nové možnosti. Zamilovaní si řeknou před oltářem „ano“ a prožijí skvělé líbánky. Dobrý čas čeká i na déle trvající páry. Nejbližší budoucnost se rýsuje ve světlých barvách: práce je dost, peníze se množí. Obdržíte nezanedbatelný dar.

Součet 3 + 6  značí, že vás přitahují tajemství, často saháte po kostce, nevyhýbáte se ani větškyni. Rádi věci dopodrobna rozkrýváte, luštíte záhady apod. Polud se ve vaší blízkosti objeví neznámy, nevyhýbejte se mu, může to být osudové setkání,. Dovolenou prožijete aktivně neustálým přesunem z místa na místo.

Devítka = nějaký čas budete zkoušena z umění porozumět a přistoupit na kompromis. Vůči partnerovi buďte shovívavá, ale v každém případě objektivní. Sama sebe však nestavte na piedestal a mějte odvahu přiznat se k chybě. Pozor však na výdaje, měla byse dělat jen promyšlené nákupy.

Desítka připomíná základní rodinné povinnosti. Profesionální ambice vám nemohou zastínit ostatní svět. Je pravda, že vám z nich plynou peníze, pocty a uznání, ale také tím trpí vaši nejbližší, časem se může rodina i rozpadnout, Změňte to, nejraději s tím začněte už teď, prožívejte více času s blízkými.

Při dvou pětkách  se vyhýbejte rizikovým a nepřipraveným záměrům. Situace je nestabilní a unáhlená rozhodnutí mohou otřást vaší pozicí. Klidně pokračujte v načaté práci a očekávejte lepší časy. Dbejte o rodinný krb, o lásku partnera, doceňte hodnotu společně prožitých let.

Jedenáctka věští čas vašeho úspěchu. Pokud vás pronásledovaly obtíže, brzy se vyřeší samy. Pomohou přátelé i rodina, přijměte nabízené návrhy, zvláště ty pracovní. V osobním životě nedělejte změny, važte si co máte. Udělejte si čas na děti a partnera. Samotné ženy poznají zajímavého člověka, ale na blízký kontakt musí ještě počkat.

Dvanáctka předpovídá, že je před vámi skvělé období. Využijte všechny příležitosti a možnosti, abyte nikdy v budoucnosti nelitovala toho, že jste tak neučinila. V zaměstnání se zúčastněte konkurzu, přijměte tu výzvu, zskáte prestiž I peníze. Partnera jakoby jste vyhrála v loterii, projevte mu více něžnosti a oddanosti. Dvanáctka předvídá kontakty s lidmi z oblasti kultury a umění. Bez vás se neobejde žádný koncert, vernisáž, divadelní kus.