Gulášová polévka á la kuře

Není nic snadnějšího a rychlejšího, než kuřecí polévka na způsob známe „gulášovky“. Oproti standardní gulášové polévce je zdravější a plná kvalitních surovin. Co budete potřebovat?
PŘÍPRAVA:
- 
	Kuřecí prsní řízky bez kosti od Drůbežářského závodu Klatovy 
- 
	brambory, 
- 
	žampióny, 
- 
	kuřecí vývar z Kuřecí polévkové směsi od Drůbežářského závodu Klatovy, 
- 
	máslo, 
- 
	cibule, celer, mrkev, česnek, 
- 
	majoránka, bobkový list, 
- 
	sůl, pepř, libeček, kmín, paprika 
POSTUP
1/ V hrnci orestujte na másle žampiony dozlatova. Potom přidejte na kousky kuřecí prsa, brambory nakrájené na kostky, bobkový list, kmín, libeček a špetku pálivé nebo lahůdkové papriky, podle chuti, na kostičky nakrájenou zeleninu, prolisovaný česnek a zalijte vodou nebo vývarem.
2/ Vařte dokud nebudou brambory měkké. Nakonec dochuťte kořením.
Zdroj: Drůbežářský závod Klatovy a.s
 
