TORTILLA PLNĚNÁ KUŘECÍM MASEM

Zdroj: Receptynakazdyden.cz
 

Potřebujeme

  • 400 gramů kuřecích prsou

  • 2 lžíce olivového oleje

  • 1/3 kusu červené papriky

  • 1/3 kusu zelené papriky

  • 1/3 kusu žluté papriky

  • 1 kus cibule

  • 2 stroužky česneku

  • 4 lžíce Hellmann's Tatarské omáčky na bagety

  • 1 lžíce nasekané petrželky

  • 1 hrnek listové zeleniny (ledový salát, polníček, rukola, atp.)

  • 4 tortillové placky

  • dle chuti sůl a čerstvě mletý pepř 

 

Postup

Kuřecí prsa nakrájíme na větší hranolky, osolíme, opepříme a orestujeme na rozehřátém oleji (asi 2 minuty). 

Přidáme na hranolky nakrájenou papriku, na nudličky nakrájenou cibuli a na hrubo nasekaný česnek a další 2 minuty restujeme (zelenina musí zůstat křupavá).

Hellmann’s Tatarskou omáčku na bagety smícháme s nasekanou pažitkou, ledový salát nakrájíme na nudličky.
Na každou tortillu položíme nudličky salátu, polijeme je tatarskou omáčkou, navrstvíme na ně maso se zeleninou a zabalíme.

Před podáváním necháme tortilly prohřát asi 5 minut ve vyhřáté troubě na 190 °C.

< zpět