Zapékané brambory se špenátem

 
 

PŘÍPRAVA

  • 100 g žampiónů

  • 150 g kuřecích prsíček

  • 400 g brambor

  • 50 g cibule

  • 100 g špenátu (čerstvý nebo mražený)

  • 200 ml smetany 22% (nebo Rama Cremefine na vaření)

  • 50 ml vody

  • 50 g nastrouhaného sýra

  • 1 balení Knorr Inspirace Špagety Carbonara

 

Postup:

Nakrájejte houby na čtvrtiny, maso na nepříliš velké kusy, brambory a cibuli na plátky.

Rozmíchejte Knorr Inspirace Špagety Carbonara se smetanou, přidejte špenát.

Vše vložte do odpovídající žáruvzdorné nádoby. Nahoře posypte nastrouhaným sýrem a přikryjte hliníkovou fólií.

Pečte v troubě předehřáté na 190 °C po dobu cca 40 minut.

Před koncem pečení odstraňte fólii, aby se sýr lehce zabarvil.

< Zpět