HŘÍŠNĚ MALINOVÝ DEZERT
zjemněný sněhovými pusinkami
Budete potřebovat:
~ 1x nanuk Pegas Premium
Cream & Raspberry
~ hrst čerstvých malin,
~ na 1 plech sněhových pusinek
(2 bílky velikosti M, 140 g cukru
krupice, špetka soli)
Postup
Bílky se špetkou soli vyšlehejte, dokud se nezačne tvořit sníh. Poté přidejte na dvě části 140 g cukru a vyšlehejte pevný sníh, tak aby byly špičky pusinek ostré a neohýbaly se. Pusinky pečte na 120 stupňů v předem vyhřáté troubě na 160 stupňů.
Na talíř položte nanuk Pegas Premium Cream & Raspberry a za použití jedlého lepidla (rozehřátá čokoláda, marmeláda) připojte pusinky. Na závěr nanuk ozdobte čerstvými malinami
Zdroj: Prima zmrzlina / spolupráce s cukrářkou Stanisavou Mutlovou (PunkRockCakes)