HRANOLKY S AVOKÁDOVÝM GUACAMOLE A RAJČATOVOU SALSOU

PŘÍPRAVA

McCain hranolky Crispers připravte podle návodu v troubě a servírujte je s připravenými dipy podle následujících receptů.
 

Guacamole

• 1 velké zralé avokádo
• 4 cherry rajčátka
• 1 jarní cibulka
• chilli paprička (podle chuti)
• 1/2 malého stroužku česneku
• hrst čerstvého koriandru
• šťáva z 1/2 limetky
• špetka římského kmínu
• špetka soli
• pepř

Avokádo zbavte slupky a pecky, nakrájejte ho na větší kusy a vložte do mixéru společně s cherry rajčaty, jarní cibulkou, česnekem, čerstvým koriandrem a chilli, v množství podle vaší chuti. Přidejte římský kmín a všechno společně rozmixujte dohladka. Rozmixovanou směs ochutnejte a přidejte šťávu z limetky, sůl a pepř.

Rajčatová salsa

• 3 střední rajčata
• 1/2 červené cibule
• šťáva z 1/2 limety
• 1 stroužek česneku
• chilli paprička (podle chuti)
• hrst čerstvého koriandru
• špetka mletého římského kmínu
• pepř
• sůl
• olivový olej

Umytá rajčata a červenou cibuli nakrájejte na jemno a smíchejte s nasekaným koriandrem. Přidejte limetkovou šťávu, olivový olej a podle chuti prolisovaný česnek, špetku římského kmínu, sůl, pepř a nasekanou chilli papričku. Připravenou salsu dejte nejméně na hodinu do lednice.

< Zpět