Chuťovky z Kornbagety s pečenou paprikou,  šunkou a cornichony (10 kusů)

PŘÍPRAVA

  • 1 Kornbageta

  • 2 PL pomazánkového másla

  • 1 ČL dijonské hořčice

  • 1/2 ČL majonézy

  • 1/2 PL ajvaru

  • 1 ks pečené papriky

  • 5 plátků  šunky

  • 10 ks nakládaných okurek

POSTUP

Kornbagetu nakrájíme na kolečka silná 1,5–2 cm. 

Pomazánkové máslo smícháme s dijonskou hořčicí, majonézou a ajvarem a pomocí cukrářského sáčku, případně nože dáme na jednotlivá kolečka Kornbagety. 

Přidáme kousek pečené oloupané papriky, půlku plátku šunky a párátkem připíchneme okurku

Zdroj: La Lorraine Bakery Group