Chuťovky z bagety s kvasem s roládkou z červené řepy, kozího sýru a kaparů (10 kusů)

PŘÍPRAVA

  •  1 bageta s kvasem

  • 1 ks větší pečené červené řepy

  • 3 PL měkkého kozího sýru

  • 1 ČL olivového oleje

  • 1 PL kaparů

  • 1 PL rukolového pesta

POSTUP

Upečenou řepu nastrouháme na tenké plátky, které rozložíme na potravinářskou fólii tak,aby se lehce překrývaly. 

Potřeme je směsí kozího sýru, olivového oleje a nasekaných kaparů. 

Zarolujeme (roládka by neměla mít v průměru více než 5 cm) a necháme odpočinout v lednici. 

Bagetu s kvasem nakrájíme na kolečka silná 1,5–2 cm, pomažeme rukolovým pestem a přidáme na menší kolečka nakrájenou roládku. 

Zdroj: La Lorraine Bakery Group