Houbové těstoviny

 
 

PŘÍPRAVA

  • 400 g těstovin (pappardelle)

  • 500 g žampionů

  • 120 g jarní cibulky

  • 2 stroužky česneku

  • 2 lžíce olivového oleje

  • půl vaničky Knorr Organického jelly bujónu zeleninového

POSTUP

Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu. Slijeme a trochu vody si necháme stranou.

Houby očistíme a nakrájíme na malé kousky či plátky. Česnek nasekáme a jarní cibulku nakrájíme na kolečka.

Na rozpáleném olivovém oleji osmažíme houby, přidáme jarní cibulku. Poté do pánve přidáme asi 200 ml vody z těstovin, ve které jsme si rozpustili bujón.

Přidáme těstoviny, dobře promícháme a servírujeme.

Tip na závěr: Těstoviny můžeme podávat s parmazánem či jiným sýrem.

Zdroj: www.receptynakazdyden.cz

 

 

< Zpět