Astrid6

11.05.2023 09:49

Sluníčko už všichni netrpělivě vyhlížíme a z jeho prvních hřejivých paprsků se náležitě radujeme. Jenže sluneční záření není jen nezáludný přítel. Všichni už dnes víme, že obsahuje složky, které mohou pokožku poškodit a způsobit na ní trvalé změny. 

Zejména dětské kůži může UV záření ublížit a je proto naprosto nezbytné ji před nadměrným působením slunečního svitu chránit. Děti do tří let by se neměly opalovat vůbec a ty starší je potřeba chránit nejen patřičným oblečením, ale i přípravky, které útok slunečních paprsků korigují. Bohužel není pravda, že používat opalovací přípravky je potřeba jen u moře nebo na horách. Ve slunečném létě se vyplatí ošetřit dětskou kůži i při kratším pobytu na sluníčku v našich zeměpisných šířkách.

Nikdo ale netvrdí, že se musíme pobytu na slunci vyhýbat, navíc jeho důsledek, ztmavnutí kůže, nám většinou velmi sluší. Opálená pokožka vysílá pozitivní signály na všechny strany, vypadá většinou zdravě a v kondici. Každý by ji chtěl mít. 

Jenže ne každý má v letních měsících čas se vydat alespoň na týden někam do tepla, kde by mohl polenošit na pláži a rozumné opálení si přivézt domů. Co pak? Není si potřeba zoufat, že naše kůže zůstane „nezdravě bílá“. Existují samoopalovací krémy a mléka, které nedostatek hravě napraví.

O co soutěžíme

Astrid Dětské mléko na opalování ve spreji pro citlivou pokožku OF 50+  poskytuje citlivé dětské pokožce velmi vysokou ochranu před škodlivými vlivy UV, infračerveného záření a viditelného světla.  Mléko obohacené o β-glukan pomáhá stimulovat bariérovou funkci kůže pro lepší odolnost před vnějšími vlivy. Bio konopný olej se silnými zklidňujícími účinky pomáhá zklidňovat a hydratovat pokožku během opalování.

Astrid Samoopalovací sprej na tvář i tělo dodá pokožce již po první aplikaci přirozenou zlatavě bronzovou barvu bez působení slunečního záření. Lehké složení s urychlovačem opálení se okamžitě vstřebává a zajišťuje stejnoměrné a výrazně rychlejší a intenzivnější zbarvení pokožky. Obsažený hydratační komplex napomáhá prodloužit efekt opálení.