5X TIP NA NOVOU KUCHAŘKU 

 

Nápadité recepty, krásné fotky a... vůně knihy! 

V knižních novinkách se hojně objevují recepty zaměřené na zdravá, ale chutná jídla. Pamatováno je i na alergiky,pro které jsou některé potraviny tabu.

 celý článek 

S MELOUNY SE DOBŘE HUBNE

 

Nejenže nám toto letní ovoce pomůže shodit přebytečná kila – díky němu se rovněž zbavíme stresu a doplníme si tekutiny.

celý článek

ČERSTVÉ RYBY - jak je upravit

Máte koupenou nebo ulovenou čerstvou rybu a přemýšlíte, co s ní? Než se rozhodnete, jak ji upravit, hodí se několik tipů.

celý článek

 MERUŇKOVÉ HODY

Meruňky patří k létu a my je milujeme čerstvé, v kompotu, džemech, knedlíkách a nejrůznějších moučnících.  celý článek

ČÍM NEJLÉPE UHASIT "LETNÍ" ŽÍZEŇ 

Recepty na osvěžující nápoje z přírodních surovin.

celý článek

ZMRZLINOVÉ LASKOMINY

Umně naaranžovaná na talířek, do misky nebo vhodné sklenice může zmrzlina udělat opravdu velkou parádu. Inspirujte se s námi! Sedmička skvělých receptů je tu pro vás. celý článek

GRILOVACÍ SEZONA ODSTARTOVALA

Než si nějaký gril rozhodnete opatřit, je rozumné chvíli hledat a na trhu se zorientovat. Přece jen takový nákup neděláte každý den a budete s ním nějaký čas muset žít. celý článek

VAŘÍME, SMAŽÍME, PEČEME NA CHATĚ

Jaká jídla připravit, abychom si víkend či dovolenou na chatě nebo chalupě pořádně užili? To je přece jasné - chutná, jednoduchá a rychlá. Tucet z nich, navíc od známých osobností, vám nabízíme. celý článek

POZVÁNKA NA FONDUE

Čekáte hosty a rádi byste jim nabídli k příjemnému posezení něco méně obvyklého k snědku? Zkuste fondue – je to přímo ideální jídlo k „povídavému“ stolu. celý článek 

(Foto:pixabay)

APETIT – další články

5 x TIP na novou kuchařku

Nápadité recepty, krásné fotky a... vůně knihy!      JÍME...

S melouny se příjemně hubne

Nejenže nám toto letní ovoce pomůže shodit přebytečná kila – díky němu se rovněž zbavíme stresu a...

Čerstvé ryby – jak je upravit

Máte koupenou nebo ulovenou čerstvou rybu a přemýšlíte, co s ní? Než se rozhodnete, jak ji...

MERUŇKOVÉ HODY

Meruňky patří k létu a my je milujeme čerstvé, v kompotu, džemech, knedlících a nejrůznějších...

Čím nejlépe uhasit žízeň v letních dnech

    K horku patří voda, a rozhodně ne jen ta v bazénu....

Zmrzlinové laskominy

Kdy jindy než v létě se můžeme pustit do přípravy sladkých lákavých pochoutek, které potěší jak...

Grilovací sezona odstartovala

Jakmile se venku oteplí, milovníci grilování si nedočkavě připraví své miláčky na...

Vaříme, smažíme, pečeme na chatě

Jaká jídla připravit, abychom si víkend či dovolenou na chatě nebo chalupě pořádně užili? To je...

Vajíčkové pochoutky

Co s vařenými vejci po velikonočních svátcích? Tipů je spousta –  můžete z nich ...

Velikonoční bylinková vejce

Paní Hanka P. z Prahy 10 nám poslala „svůj recept" na bylinkovo-cibulová velikonoční vajíčka, která...
Záznamy: 1 - 10 ze 91
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Tipy & Rady & Triky do kuchyně

17.07.2017 12:05

Připálené nádobí

Celý článek
17.07.2017 11:49

Jak uchovat rajčata

Celý článek
31.01.2017 17:07

Chřipku porazí vitamínová bomba

Celý článek
17.12.2016 22:10

Palačinky se nepřilepí

Celý článek
17.12.2016 22:08

Krásně sypká rýže

Celý článek
17.12.2016 22:07

Kakao do moučníků

Celý článek
30.05.2016 22:58

Jak na polévku

Celý článek
30.05.2016 22:56

3x o masu

Celý článek
12.03.2016 18:27

Čím nahradit vejce?

Celý článek
12.03.2016 18:23

Jogurtová omáčka místo šlehačky

Celý článek
12.03.2016 18:21

Aby zelí nenadýmalo

Celý článek
04.03.2016 15:01

Krásně zelený hrášek

Celý článek
04.03.2016 14:59

Pečená jablka bez prasklin

Celý článek
29.04.2015 12:45

Krupicová kaše lahodnější

Celý článek
18.04.2015 12:30

Chilli – méně ostré

Celý článek
18.04.2015 12:28

Pudink bez škraloupu

Celý článek
18.04.2015 12:23

Polévka light

Celý článek
18.04.2015 12:20

Květák zůstane bílý

Celý článek
18.04.2015 12:18

Pečínka – jak uchovat šťavnatou

Celý článek
18.04.2015 12:14

Máslo – při pečení neprská

Celý článek
18.04.2015 12:11

Mozzarella - krájení

Celý článek
13.04.2015 13:39

Křen v mrazáku

Celý článek
13.04.2015 13:38

Horčice – aby neztrácela sílu

Celý článek
13.04.2015 13:37

Cibule – jak zjemnit její chuť

Celý článek
13.04.2015 13:37

Domácí perník

Celý článek
13.04.2015 13:36

Čím zahustit polévku

Celý článek
13.04.2015 13:36

Co s tvrdým masem

Celý článek
13.04.2015 13:36

Aby zelenina nezvadla

Celý článek
13.04.2015 13:36

Jak zjemnit chuť cibule

Celý článek
13.04.2015 13:35

Jak sloupnout salám

Celý článek
13.04.2015 13:35

Křupavá kůrčička na mase

Celý článek
13.04.2015 13:35

Čím nahradit bílé víno

Celý článek
13.04.2015 13:34

Aby mléko neuteklo

Celý článek
13.04.2015 13:34

Zápach z ryby

Celý článek
13.04.2015 13:33

Kakao má lepší chuť

Celý článek