HOUBY NA TALÍŘI  – 10 receptů

Rostou? A jak! Milovníci hub jásají. Sbírá se, co se dá. Proto neuškodí připomenout si, které houby sbírat a kterým se vyhnout + pár zásad, aby se houbová euforie neproměnila ve zdravotní šlamastyku. A co na talíř? Zkuste někerý z námi vybraných receptů. 

celý článek

DÝNĚ – recepty na skvělé pochoutky

Dýně recepty

Vybrali jsme a vyzkoušeli 8 lákavých receptů  celý článek

LIŠKY SLAVÍ svůj sezonní comeback

V záplavě hub se letos objevily i lišky. Jejich výrazné aroma a chuť je potěchou každého labužníka. Při chybné přípravě pokrmu však bychom mohli o jedinečnost této skvělé houby přijít. celý článek

ČAS ŠVESTKOVÝCH KOLÁČŮ

Jsou pochoutkou babího léta. Chutnají s drobenkou, skořicí, se “sněhovou peřinkou”… jak libo! Můžete vyzkoušet 6 receptů celý článek

ČOKOLÁDA má 13. září svátek

Také vás přepadají neodolatelné chutě na čokoládu? Nejste sama, patříte k valné části žen (asi i mužů), kteří si prostě tuto libůstku nedokážou odepřít. Je tak populární že má v kalendáři i svůj den. celý článek

 

RAJČATA V KUCHYNI - co z nich připravit

Červená, žlutá, menší, větší, třešňová, vejcovitá – rozmanitý tvar i barva. Jedno však mají společné: málo kalorií, zato hodně vitaminů a stopových prvků. A můžeme s nimi vymýšlet bezpočet skvělých pokrmů. celý článek

9 TIPŮ NA BLESKOVÉ POHOŠTĚNÍ

Ohlásí nečekaná návštěva, a vám zbývá chvilkna přípravu občerstvení. Máte-li doma čerstvé ovoce, můžete vykouzlit lákavé pochoutky. celý článek

S MELOUNY SE DOBŘE HUBNE

 

Nejenže nám toto letní ovoce pomůže shodit přebytečná kila – díky němu se rovněž zbavíme stresu a doplníme si tekutiny.

celý článek

ČERSTVÉ RYBY - jak je upravit

Máte koupenou nebo ulovenou čerstvou rybu a přemýšlíte, co s ní? Než se rozhodnete, jak ji upravit, hodí se několik tipů.

celý článek

ZMRZLINOVÉ LASKOMINY

Umně naaranžovaná na talířek, do misky nebo vhodné sklenice může zmrzlina udělat opravdu velkou parádu. Inspirujte se s námi! Sedmička skvělých receptů je tu pro vás. celý článek

APETIT – další články

HOUBY NA TALÍŘI

Rostou? A jak! Milovníci hub jásají. Sbírá se, co se dá. Proto neuškodí připomenout si, které houby...

LIŠKY SLAVÍ svůj sezonní comeback

  Záplava hub v našich lesích potěšila houbaře i milovníky této pochutiny. O...

Dýně – recepty na skvělé pochoutky

Dýně rozzáří podzim barvami a dokáže jej neuvěřitelně rozveselit. A navíc, dobře chutná. Kdo se...

Čas švestkových koláčů

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; line-height: 14.0px; font: 18.0px Arial; color: #000000;...

ČOKOLÁDA slaví 13. září svátek!

Také vás přepadají neodolatelné chutě na čokoládu? Nejste sama, patříte k valné části žen (asi i...

RAJČATA v kuchyni - co z nich připravit

            Červená, žlutá, menší,...

9 TIPŮ NA BLESKOVÉ POHOŠTĚNÍ

Už se to tak někdy sejde, že se ohlásí nečekaná návštěva, a nám zbývají jen desítky minut, než...

5 x TIP na novou kuchařku

Nápadité recepty, krásné fotky a... vůně knihy!      JÍME...
Záznamy: 1 - 8 ze 96
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Tipy & Rady & Triky do kuchyně

17.07.2017 12:05

Připálené nádobí

Celý článek
17.07.2017 11:49

Jak uchovat rajčata

Celý článek
31.01.2017 17:07

Chřipku porazí vitamínová bomba

Celý článek
17.12.2016 22:10

Palačinky se nepřilepí

Celý článek
17.12.2016 22:08

Krásně sypká rýže

Celý článek
17.12.2016 22:07

Kakao do moučníků

Celý článek
30.05.2016 22:58

Jak na polévku

Celý článek
30.05.2016 22:56

3x o masu

Celý článek
12.03.2016 18:27

Čím nahradit vejce?

Celý článek
12.03.2016 18:23

Jogurtová omáčka místo šlehačky

Celý článek
12.03.2016 18:21

Aby zelí nenadýmalo

Celý článek
04.03.2016 15:01

Krásně zelený hrášek

Celý článek
04.03.2016 14:59

Pečená jablka bez prasklin

Celý článek
29.04.2015 12:45

Krupicová kaše lahodnější

Celý článek
18.04.2015 12:30

Chilli – méně ostré

Celý článek
18.04.2015 12:28

Pudink bez škraloupu

Celý článek
18.04.2015 12:23

Polévka light

Celý článek
18.04.2015 12:20

Květák zůstane bílý

Celý článek
18.04.2015 12:18

Pečínka – jak uchovat šťavnatou

Celý článek
18.04.2015 12:14

Máslo – při pečení neprská

Celý článek
18.04.2015 12:11

Mozzarella - krájení

Celý článek
13.04.2015 13:39

Křen v mrazáku

Celý článek
13.04.2015 13:38

Horčice – aby neztrácela sílu

Celý článek
13.04.2015 13:37

Cibule – jak zjemnit její chuť

Celý článek
13.04.2015 13:37

Domácí perník

Celý článek
13.04.2015 13:36

Čím zahustit polévku

Celý článek
13.04.2015 13:36

Co s tvrdým masem

Celý článek
13.04.2015 13:36

Aby zelenina nezvadla

Celý článek
13.04.2015 13:36

Jak zjemnit chuť cibule

Celý článek
13.04.2015 13:35

Jak sloupnout salám

Celý článek
13.04.2015 13:35

Křupavá kůrčička na mase

Celý článek
13.04.2015 13:35

Čím nahradit bílé víno

Celý článek
13.04.2015 13:34

Aby mléko neuteklo

Celý článek
13.04.2015 13:34

Zápach z ryby

Celý článek
13.04.2015 13:33

Kakao má lepší chuť

Celý článek