Peču, pečeš, pečeme VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Vybrali jsme pro vás 45 klasických i nových vánočních receptů. celý článek

POLÉVKY Z CELÉHO SVĚTA

K oblíbeným polévkám u nás patří vývary z masa, klasická knedlíčková, bramboračka, zelňačka a gulášovka...  A jakým polévkám holdují jinde? 10 receptů je tu pro vás. celý článek

ČAJ – LÉČÍ ,UKLIDŇUJE, POMÁHÁ HUBNOUT

Jste nervozní, unavená, nemůžete spát...? Zkuste bylinkové čaje. Jemným způsobem nám pomahají se rychle udravit, uklidnit, dostat do nálady. celý článek

 

DÝNĚ – recepty na skvělé pochoutky

Dýně recepty

Vybrali jsme a vyzkoušeli 8 lákavých receptů  celý článek

ČAS ŠVESTKOVÝCH KOLÁČŮ

Jsou pochoutkou babího léta. Chutnají s drobenkou, skořicí, se “sněhovou peřinkou”… jak libo! Můžete vyzkoušet 6 receptů celý článek

RAJČATA V KUCHYNI - co z nich připravit

Červená, žlutá, menší, větší, třešňová, vejcovitá – rozmanitý tvar i barva. Jedno však mají společné: málo kalorií, zato hodně vitaminů a stopových prvků. A můžeme s nimi vymýšlet bezpočet skvělých pokrmů. celý článek

9 TIPŮ NA BLESKOVÉ POHOŠTĚNÍ

Ohlásí nečekaná návštěva, a vám zbývá chvilkna přípravu občerstvení. Máte-li doma čerstvé ovoce, můžete vykouzlit lákavé pochoutky. celý článek

ZMRZLINOVÉ LASKOMINY

Umně naaranžovaná na talířek, do misky nebo vhodné sklenice může zmrzlina udělat opravdu velkou parádu. Inspirujte se s námi! Sedmička skvělých receptů je tu pro vás. celý článek

APETIT – další články

Z jednoho těsta – 5 druhů cukroví

Chcete upéct ještě několik druhů cukroví, ale tlačí vás čas? Máme jednoduché řešení, jak vše...

POLÉVKY z celého světa

  Venkovní chlad nám často velí sáhnout po něčem rychlém, ale teplém! Ideální...

ČAJ – zahání nemoci, uklidňuje a pomáhá hubnout

Bylinkové čaje patří k nejstarším – a zároveň také nejšetrnějším léčebným prostředkům na...

BRAMBORY pro všední den i svátek

15 receptů z brambor   Vaří se, pečou, smaží a zapékají, dájí se z nich udělat...

HOUBY NA TALÍŘI

Rostou? A jak! Milovníci hub jásají. Sbírá se, co se dá. Proto neuškodí připomenout si, které houby...

LIŠKY SLAVÍ svůj sezonní comeback

  Záplava hub v našich lesích potěšila houbaře i milovníky této pochutiny. O...

Dýně – recepty na skvělé pochoutky

Dýně rozzáří podzim barvami a dokáže jej neuvěřitelně rozveselit. A navíc, dobře chutná. Kdo se...

Čas švestkových koláčů

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; line-height: 14.0px; font: 18.0px Arial; color: #000000;...

ČOKOLÁDA slaví 13. září svátek!

Také vás přepadají neodolatelné chutě na čokoládu? Nejste sama, patříte k valné části žen (asi i...

RAJČATA v kuchyni - co z nich připravit

            Červená, žlutá, menší,...

9 TIPŮ NA BLESKOVÉ POHOŠTĚNÍ

Už se to tak někdy sejde, že se ohlásí nečekaná návštěva, a nám zbývají jen desítky minut, než...

5 x TIP na novou kuchařku

Nápadité recepty, krásné fotky a... vůně knihy!      JÍME...
Záznamy: 1 - 12 ze 98
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Tipy & Rady & Triky do kuchyně

17.07.2017 12:05

Připálené nádobí

Celý článek
17.07.2017 11:49

Jak uchovat rajčata

Celý článek
31.01.2017 17:07

Chřipku porazí vitamínová bomba

Celý článek
17.12.2016 22:10

Palačinky se nepřilepí

Celý článek
17.12.2016 22:08

Krásně sypká rýže

Celý článek
17.12.2016 22:07

Kakao do moučníků

Celý článek
30.05.2016 22:58

Jak na polévku

Celý článek
30.05.2016 22:56

3x o masu

Celý článek
12.03.2016 18:27

Čím nahradit vejce?

Celý článek
12.03.2016 18:23

Jogurtová omáčka místo šlehačky

Celý článek
04.03.2016 15:01

Krásně zelený hrášek

Celý článek
04.03.2016 14:59

Pečená jablka bez prasklin

Celý článek
29.04.2015 12:45

Krupicová kaše lahodnější

Celý článek
18.04.2015 12:30

Chilli – méně ostré

Celý článek
18.04.2015 12:28

Pudink bez škraloupu

Celý článek
18.04.2015 12:23

Polévka light

Celý článek
18.04.2015 12:20

Květák zůstane bílý

Celý článek
18.04.2015 12:18

Pečínka – jak uchovat šťavnatou

Celý článek
18.04.2015 12:14

Máslo – při pečení neprská

Celý článek
18.04.2015 12:11

Mozzarella – krájení

Celý článek
13.04.2015 13:39

Křen v mrazáku

Celý článek
13.04.2015 13:38

Hořčice – aby neztrácela sílu

Celý článek
13.04.2015 13:37

Cibule – jak zjemnit její chuť

Celý článek
13.04.2015 13:37

Domácí perník

Celý článek
13.04.2015 13:36

Čím zahustit polévku

Celý článek
13.04.2015 13:36

Co s tvrdým masem

Celý článek
13.04.2015 13:36

Aby zelenina nezvadla

Celý článek
13.04.2015 13:36

Jak zjemnit chuť cibule

Celý článek
13.04.2015 13:35

Jak sloupnout salám

Celý článek
13.04.2015 13:35

Křupavá kůrčička na mase

Celý článek
13.04.2015 13:35

Čím nahradit bílé víno

Celý článek
13.04.2015 13:34

Aby mléko neuteklo

Celý článek
13.04.2015 13:34

Zápach z ryby

Celý článek
13.04.2015 13:33

Kakao má lepší chuť

Celý článek

Zaujalo nás

Mary Pickford: hvězdný drink nazvaný po „americkém zlatíčku“

Osvěžující nápoj vymyslel pro slavnou hollywoodskou hvězdu během natáčení filmu v Havaně Charlie Chaplin s Douglasem Fairbanksem.
Buďte toto léto originální a připravte na ladies night koktejl, který nejen, že skvěle chutná, ale navíc v sobě nese příběh starý už 97 let.

Jeden drink připravíte takto:
Do šejkru nalijte 40 ml Captain Morgan White Rumu, přidejte 40 ml čerstvého ananasového džusu, 10 ml Grenadine sirupu a 10 ml Maraschino likéru. 
Vše prošejkrujte a nalijte do koktejlové sklenice s ledem. Ozdobte Maraschino višní a plátkem ananasu.