Knorr
Soutěž je ukončena Gulášová polévka Patří už léta k naší domácí klasice. Uvařit opravdu dobrou gulášovou polévku není tak snadné, jak to na první pohled vypadá. Její příprava vyžaduje dost času, ale výsledek bude stát většinou za to. Základními surovinami je hovězí maso, cibule a brambory, ale správnou chuť této polévce dává zejména koření. Uhodnete, které koření do gulášové polévky nepatří? a) paprika b) majoránka c) černý pepř d) zázvor e) kmín |
![]() Pět vylosovaných čtenářů, kteří správně odpoví na mailovou adresu : do 3. 2. 2015 Od značky Knorr jako dárek výherce obdrží na ochutnání novinku – Gulášovou polévku, jejíž příprava mnoho času nezabere.
Výherci Jarmila Řezníčková, Kačice, Lenka Poláková, Bukovany, Hošková Věra, Uhlířské Janovice, Karla Kozelková, Pozděchov, Jana Valášková, Krupka, Blahopřejeme! |