Knorr

06.02.2015 23:46
Soutěž je ukončena
 

Gulášová polévka

Patří už léta k naší domácí klasice. Uvařit opravdu dobrou gulášovou polévku není tak snadné, jak to na první pohled vypadá. Její příprava vyžaduje dost času, ale výsledek bude stát většinou za to. Základními surovinami je hovězí maso, cibule a brambory, ale správnou chuť této polévce dává zejména koření. 

Uhodnete, které koření do gulášové polévky nepatří?

a) paprika

b) majoránka

c) černý pepř

d) zázvor

e) kmín

 
 

Pět vylosovaných čtenářů, kteří správně odpoví na mailovou adresu :

 

do 3. 2. 2015

Od značky Knorr jako dárek výherce obdrží na ochutnání novinku – Gulášovou polévku, jejíž příprava mnoho času nezabere.

 

 

Výherci

Jarmila Řezníčková, Kačice,  Lenka Poláková, Bukovany,  Hošková Věra, Uhlířské Janovice,  Karla Kozelková, Pozděchov,  Jana Valášková, Krupka, 

Blahopřejeme!